reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

reklama
Patisonn, tylko pozazdrościć! :-) Ja zawsze chciałam bliźniaki, a już braciszek i siostrzyczka - po prostu wymarzony układ :-) Gratulacje!!! :)

Ja już jestem po wizycie, wszystko w porządku, szyjka ładnie trzyma mimo tych moich twardnień :tak: Mam nadal brać luteinę, skoro nie udało się jej odstawić.

Jutro USG i okaże się, czy mojej Helence nie wyrósł jednak ptaszek od 13 tc ;-)

Patisonn gratuluje parki!!!!!!!!!! ale bosko. Jak to się mówi będziecie mieć wszystkie dzieci w domu :-)

Leika cieszę się że u Ciebie ok. Trzymam kciuki za jutrzejsze usg.

Ja jutro lecę na wyniki i w przyszły wtorek idziemy na usg.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja po wizycie wszystko ok ale fenoterol mam dalej brać Słyszałam serduszko:-)
usg mi nie zrobił bo stwierdził za tydzień mam prenatalne to bez sensu zatem dalej nie wiem kto mieszka w moim brzuszku:baffled:

Leika - super, że z dzidzią wszystko w porządku :-) a czemu nie zrobił Ci lekarz od razu usg? tylko musisz jutro specjalnie iść?:confused:
Madzia_33 - a czemu masz mieć robione badanie prenatalne? nie robi się ich jak jest jakieś uzasadnione ryzyko? ale w sumie ja mało wiem o tych badaniach, to może coś pomyliłam...

Mamjakty - moj gin daje skierowania zeby nie byłotrzeba płacić chyba ma układ z kliniką:-) i napędza im klientów normalnie takie usg to ok 200-300 zł to porzadne aparaty a nie takie które są w wiekszości gabinetów niestety

Leika - super, że z dzidzią wszystko w porządku :-) a czemu nie zrobił Ci lekarz od razu usg? tylko musisz jutro specjalnie iść?:confused:

Moja lekarka nie ma u siebie USG, na USG zawsze muszę się umawiać osobno, do innego lekarza. Ale ma to też swoje plusy, dzięki temu robię je u jednego z najlepszych speców od USG w kraju ;-)

reklama
Do góry