reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Patisonn super!!!Gratulacje!!!! Duże te Twoje maluszki
Ja już jestem po wizycie, wszystko w porządku, szyjka ładnie trzyma mimo tych moich twardnień Mam nadal brać luteinę, skoro nie udało się jej odstawić.
Jutro USG i okaże się, czy mojej Helence nie wyrósł jednak ptaszek od 13 tc ;-)
Jutro USG i okaże się, czy mojej Helence nie wyrósł jednak ptaszek od 13 tc ;-)
daga23
Entuzjast(k)a
Patisonn gratuluje parki!!!!!!!!!! ale bosko. Jak to się mówi będziecie mieć wszystkie dzieci w domu :-)
Leika cieszę się że u Ciebie ok. Trzymam kciuki za jutrzejsze usg.
Ja jutro lecę na wyniki i w przyszły wtorek idziemy na usg.
Leika cieszę się że u Ciebie ok. Trzymam kciuki za jutrzejsze usg.
Ja jutro lecę na wyniki i w przyszły wtorek idziemy na usg.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja po wizycie wszystko ok ale fenoterol mam dalej brać Słyszałam serduszko:-)
usg mi nie zrobił bo stwierdził za tydzień mam prenatalne to bez sensu zatem dalej nie wiem kto mieszka w moim brzuszku
usg mi nie zrobił bo stwierdził za tydzień mam prenatalne to bez sensu zatem dalej nie wiem kto mieszka w moim brzuszku
mamjakty
styczniówka 2009
Leika - super, że z dzidzią wszystko w porządku :-) a czemu nie zrobił Ci lekarz od razu usg? tylko musisz jutro specjalnie iść?
Madzia_33 - a czemu masz mieć robione badanie prenatalne? nie robi się ich jak jest jakieś uzasadnione ryzyko? ale w sumie ja mało wiem o tych badaniach, to może coś pomyliłam...
Madzia_33 - a czemu masz mieć robione badanie prenatalne? nie robi się ich jak jest jakieś uzasadnione ryzyko? ale w sumie ja mało wiem o tych badaniach, to może coś pomyliłam...
Mamjakty - moj gin daje skierowania zeby nie byłotrzeba płacić chyba ma układ z kliniką:-) i napędza im klientów normalnie takie usg to ok 200-300 zł to porzadne aparaty a nie takie które są w wiekszości gabinetów niestety
Leika - super, że z dzidzią wszystko w porządku :-) a czemu nie zrobił Ci lekarz od razu usg? tylko musisz jutro specjalnie iść?
Moja lekarka nie ma u siebie USG, na USG zawsze muszę się umawiać osobno, do innego lekarza. Ale ma to też swoje plusy, dzięki temu robię je u jednego z najlepszych speców od USG w kraju ;-)
reklama