reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

w końcu posmarowałam się ta maściowicą - zadzwoniłam jednak wcześniej do moje gina który powiedział, że sterydy stosuje się w ciąży i że jeśli to jest niewielkie miejsce na skórze mogę spokojnie i bez obaw ją zastosować.

dzięki za wsparcie kobitki :)

reklama
jestem całkowicie za.. Najwazniejsze to nie przeginac ani w jedna ani w druga strone. Nie wie czy ja swoje dziecko wychowuje dobrze ale poki co rosnie nam super fajny chlopak. A ja nie musze byc idealna matka. Wystarczy jak bede normalnie najlepsza hehe...
Chociaz niejedna pani psycholog wrozylaby poprawczak mojemu dziecku ktore po powrocie z przedszkola powiadomilo mnie ze leciala mu krew "z nosa w pi....zdu" :szok:

Chociaz niejedna pani psycholog wrozylaby poprawczak mojemu dziecku ktore po powrocie z przedszkola powiadomilo mnie ze leciala mu krew "z nosa w pi....zdu" :szok:
Nie no, Rondzia, to już nie ma dla Was nadziei. Twoje dziecko skończy jako kryminalista, bez dwóch zdań! Tych błędów wychowawczych już się nie da nadrobić, na pewno coś źle robiłaś w okresie prenatalnym ;-) :-D

JEJKU RETY OLABOGA!!!!!!!!!!!!!!To co z mojego maleństwa wyrośnie jak ja słucham czarnej muzyki, r'n'b itd.. a tatuś to w ogóle spaczony na techno zajawce jeszcze jedzie...zero klasyki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:przez te bity mój skarbek ma iść do poprawczaka.. i zostanie gangsterem??????????????:no2::errr:

Ja poprawczak w domu zaloze bo teraz tez pewnie za malo dbam o prenatalna faze rozwoju mojego dziecka. Wiec sie drugi psychopata urodzi do kompletu, :szok:

reklama
ha ha ha :-D moje maluchy już były z nami na Jarocinie i na Woodstocku i tą samą muzykę mają każdego dnia w domu, ciekawe czy się urodzą z irokezami na główkach ;-)

Do góry