reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Cammi gratuluje syneczka!!!!!!!!!!! super że będziecie mieć parkę

mamjakty gratuluje córeczki!!!!!!!!!!!!!

melody spokojnie posmaruj to miejsce tą maścią. Lepiej smarować niż się martwić. ja w I trymestrze brałam antybiotyk bo angina mnie dopadła i jest wszystko ok.

reklama
Dzięki Kobietki - wpierw uspokoiłam się po wizycie a po chwili zaczęłam schizować nad tą maścią.... ale same rozumiecie... zdrowie naszej Córeczki najważniejsze...

Posmaruję i dam znać :)

Gratuluję wszystkim Mamusiom, które poznały już płeć!!!!!!!!!!!!:-D
Czy ktoś robi statystykę, ile małych kobietek na małych mężczyzn nam styczniówkom się urodzi?

Cammi z calego serca gratuluje syneczka!!!! super !!!

mamjakty ,a tobie gratuluje córeczki i zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!

Cammi a po czym myslalas ,ze bedziesz miala coreczke?
Ja tez bym chciala sie pomylic....

Jejku ja to sie chyba nie docekam tego usg....

dziękuję :-)
ja też miałam przeczucie na dziewczynkę, ale mi sie potwierdziło - a dlaczego tak uważałam? - no nie wiem, niektórzy mawiają, że po brzuchu można wywnioskować, co będzie - mi sie chyba sprawdziło, bo mój brzuch nie jest wystający i okrągły jak piłeczka, tylko bardziej rozłożysty. Poza tym, powychodziły mi jakieś pryszczki -p wcześniej rzadko coś mi wychodziło.

melody - kluliczek robi zestawienie na pierwszym wątku, zawsze możesz wysłac wiadomość na PW jeśli nie jesteś wpisana na listę ;-)

cammi - mamjakty - gratuluje mamuśki!!
Fajnie,że możecie się już pochwalić płcią swoich skarbów!!
ania.falko - czekamy razem - przede mna jeszcze dwa tygodnie:-(

Dziewczyny gratuluję wszystkim, które już znają płeć. Ja też mam ochotę iść na USG 3D i jak 8 sierpnia pójdę na wizytę, to spytam moją ginekolog, gdzie by polecała, bo niestety w mojej miejscowości nie ma i będę musiała jechać do Poznania. Dzisiaj mam urlop, bo nie wiem, jak Wy kobietki, ale ja przed biurkiem 8 godzin nie mogę wytrzymać, cieszę się, że przyszły tydzień, to już mój ostatni w pracy i do końca września idę na chorobowe! Miłego dzionka życzę!
b880c0f159.png

Mój synuś i mężuś

Załączniki

• DSC02653.JPG
    DSC02653.JPG
    103,5 KB · Wyświetleń: 28
Kobietki, witam się na chwilkę i muszę juz uciekac... Jestem w trakcie przeprowadzki, co prawda dojechalam juz na miejsce ale chaos mam totalny. Z internetu korzystam tylko grzecznosciowo dlatego nawet nie mam czasu zeby poczytac o wszystkich nowosciach!. Pozdrawiam Was cieplutko i odezwe sie jak tylko zdobede dostep do "okna na swiat":):)

cammi, mamjakty gratuluję!! mój gin uważa, że trzy razy USG w ciągu całej ciąży w zupełności wystarczy a o zdjęciu mogę zapomnieć, zastanawiam się czy ta jędza która robi zawsze USG powie mi jaka jest płeć na połówkowym. Zdjęcie mam tylko jedno jak byłam na genetycznych badaniach

reklama
Do góry