reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

stosunek przerywany

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry.
Przeczytałam z zapartym tchem cały wątek,wpisy wszystkich pań i mam tylko jedno pytanie,szczególnie do autorki.
ZAPŁACIŁ CI KTOŚ ŻEBYŚ TAKĄ GLUPOTĘ TU WSTAWIŁA ?
CZY W SZKOLE AKURAT KIEDY UCZYLI O TYM URWAŁAŚ SIĘ Z LEKCJI ???
SORRY, ale poziom głupoty pisanych postów tutaj zaczyna mnie porażać...
dlaczego głupota? możesz rozwinąć myśl co sądzisz o mojej sytuacji, bo nie rozumiem czy twoim zdaniem ta ciąża jest tak pewna czy wręcz przeciwnie.

reklama
A co Ci da informacja, co która z nas sądzi?
Ogarnij się dziewczyno. Ciąży na dzień dzisiejszy na 100% nie ma a Ty widzisz już jej objawy.
No właśnie po to napisałam na forum żeby dowiedzieć się co sądzicie. Myśle że gdybyś była w mojej sytuacji, czyli stosunek bez zabezpieczenia i brak okresu to o ciąży tez byś myślała.

No właśnie po to napisałam na forum żeby dowiedzieć się co sądzicie. Myśle że gdybyś była w mojej sytuacji, czyli stosunek bez zabezpieczenia i brak okresu to o ciąży tez byś myślała.
Byłam w sytuacji, w której zastanawiałam się czy nie jestem w (niechcianej) ciąży i uwaga... poczekalam 2 tygodnie, zrobiłam test ciążowy i poszłam do ginekologa. Tadam! Nie pytałam na forum co o mojej sytuacji sądzą inni 😂

To po co jest t
Byłam w sytuacji, w której zastanawiałam się czy nie jestem w (niechcianej) ciąży i uwaga... poczekalam 2 tygodnie, zrobiłam test ciążowy i poszłam do ginekologa. Tadam! Nie pytałam na forum co o mojej sytuacji sądzą inni 😂
To po co jest to forum?

To po co jest t

To po co jest to forum?
Do zadawania pytań, na które da się odpowiedzieć. Rzecz jasna Twoje pytanie jest OK, tylko dostałaś już różne odpowiedzi, ale żadna Ciebie nie satysfakcjonuje, więc? Nie siedzimy w Twojej macicy, ani w Twoich jajnikach. Nie wiemy czy przesunęła Ci się owulacja, jeśli się przesunęła to mogło dojść do zapłodnienia, jeśli się nie przesunęła to w ciąży nie będziesz.
Okres może Ci się spóźnić z byle jakiego powodu: wakacje, stres, leki, wahania hormonów. Mogłaś mieć do tej pory okres co 30 dni, a kolejny cykl może być 35-dniowy i jest to całkowicie normalne. Bolą Cię piersi, więc zakładam, że to z powodu wysokiego progesteronu i jesteś już blisko okresu. Stosunek przerywany zawsze może doprowadzić do ciąży. Zdarza się to rzadko, bo w preejakulacie jest mniej plemników, są słabszej jakości itp ale może się zdarzyć. Sorry. Nikt nie jest wróżką. To co możesz zrobić to wykonać test 2 tygodnie po stosunku jeśli do tej pory okres nie przyjdzie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry