Później nie bedzie dzialac czy moze nieść ze soba jakies gorsze konsekwencje?EllaOne mozna zażyć maksymalnie 120 h po stosunku.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jasani
Fanka BB :)
Może nie zadziałać.Później nie bedzie dzialac czy moze nieść ze soba jakies gorsze konsekwencje?
Troche mnie to jednak martwi ale obyTo w ciąży nie jesteś to w jakim celu ci ta tabletka ? Skoro przed sama @ uprawiałaś seks
U
usuniecie
Gość
To czemu sie nie zabezpieczaszTroche mnie to jednak martwi ale oby
Alexz89
Przeczytałam cały wątek i w jestem w szoku. Ja wiem, że.to jest forum i można pytać o wszystko. Ale wystarczy wejść w obojętnie jaką stronę na temat ciąży i od razu można z niej wyciągać wnioski, że pierwsze ewentualne objawy ciąży mogą być ok. dwa tygodnie po owulacji, a więc w terminie spodziewanej miesiączki. Doszukiwanie się objawów wcześniej jest tak samo pomocne jak pytanie obcych ludzi czy ma się raka. Do tego jestem przerażona, że młode kobiety tak ochoczo wchodzą do łóżka a nie potrafią zainteresować się tym skąd i jak się biorą dzieci tylko potem są takie właśnie pytania na forum. Rozumiem gdyby antykoncepcja była trudna do zdobycia ale kupienie prezerwatywy jest dziś prostsze niż kiedykolwiek wcześniej zwłaszcza, że są dostępne od ręki. Do tego samo zajście w ciążę potrzebuje czegoś więcej niż "wsadzenie troszkę" i pytanie czy od takiego wsadzenia można być w ciąży sugeruje tylko co w głowie piszczy.
kasia.misiaaa
Aktywna w BB
A co gdy ja odbylam stosunek kilka dni przed miesiaczka a mam wieksze piersi i ich bol wskazujacy na ciaze? Mozliwe to? Ból piersi z dnia na dzień jest coraz mocniejszyPrzeczytałam cały wątek i w jestem w szoku. Ja wiem, że.to jest forum i można pytać o wszystko. Ale wystarczy wejść w obojętnie jaką stronę na temat ciąży i od razu można z niej wyciągać wnioski, że pierwsze ewentualne objawy ciąży mogą być ok. dwa tygodnie po owulacji, a więc w terminie spodziewanej miesiączki. Doszukiwanie się objawów wcześniej jest tak samo pomocne jak pytanie obcych ludzi czy ma się raka. Do tego jestem przerażona, że młode kobiety tak ochoczo wchodzą do łóżka a nie potrafią zainteresować się tym skąd i jak się biorą dzieci tylko potem są takie właśnie pytania na forum. Rozumiem gdyby antykoncepcja była trudna do zdobycia ale kupienie prezerwatywy jest dziś prostsze niż kiedykolwiek wcześniej zwłaszcza, że są dostępne od ręki. Do tego samo zajście w ciążę potrzebuje czegoś więcej niż "wsadzenie troszkę" i pytanie czy od takiego wsadzenia można być w ciąży sugeruje tylko co w głowie piszczy.
W takich momentach żałuję, że nie ma tu reakcji „facepalm”. Ile razy można Ci pisać, że objawy ciąży nie występują przed jej pojawieniem się? A ciąża NAJWCZEŚNIEJ pojawia się 6 dni po owulacji. To oznacza, że Twój ból piersi nie jest związany z ciążą. Zagadka rozwiązana.A co gdy ja odbylam stosunek kilka dni przed miesiaczka a mam wieksze piersi i ich bol wskazujacy na ciaze? Mozliwe to? Ból piersi z dnia na dzień jest coraz mocniejszy
U
usuniecie
Gość
A znasz swoj cykl, ze o to pytasz ?A co gdy ja odbylam stosunek kilka dni przed miesiaczka a mam wieksze piersi i ich bol wskazujacy na ciaze? Mozliwe to? Ból piersi z dnia na dzień jest coraz mocniejszy
Gadziamama
Błagam niech ktoś zamknie ten wątek albo powiedzcie jak wyłączyć ten cholerny dzwoneczek xdddd
reklama
Gadziamama
#facepalm
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.