reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stosunek przerywany

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry.
Przeczytałam z zapartym tchem cały wątek,wpisy wszystkich pań i mam tylko jedno pytanie,szczególnie do autorki.
ZAPŁACIŁ CI KTOŚ ŻEBYŚ TAKĄ GLUPOTĘ TU WSTAWIŁA ?
CZY W SZKOLE AKURAT KIEDY UCZYLI O TYM URWAŁAŚ SIĘ Z LEKCJI ???
SORRY, ale poziom głupoty pisanych postów tutaj zaczyna mnie porażać...
dlaczego głupota? możesz rozwinąć myśl co sądzisz o mojej sytuacji, bo nie rozumiem czy twoim zdaniem ta ciąża jest tak pewna czy wręcz przeciwnie.

reklama
A co Ci da informacja, co która z nas sądzi?
Ogarnij się dziewczyno. Ciąży na dzień dzisiejszy na 100% nie ma a Ty widzisz już jej objawy.
No właśnie po to napisałam na forum żeby dowiedzieć się co sądzicie. Myśle że gdybyś była w mojej sytuacji, czyli stosunek bez zabezpieczenia i brak okresu to o ciąży tez byś myślała.

No właśnie po to napisałam na forum żeby dowiedzieć się co sądzicie. Myśle że gdybyś była w mojej sytuacji, czyli stosunek bez zabezpieczenia i brak okresu to o ciąży tez byś myślała.
Byłam w sytuacji, w której zastanawiałam się czy nie jestem w (niechcianej) ciąży i uwaga... poczekalam 2 tygodnie, zrobiłam test ciążowy i poszłam do ginekologa. Tadam! Nie pytałam na forum co o mojej sytuacji sądzą inni 😂

To po co jest t
Byłam w sytuacji, w której zastanawiałam się czy nie jestem w (niechcianej) ciąży i uwaga... poczekalam 2 tygodnie, zrobiłam test ciążowy i poszłam do ginekologa. Tadam! Nie pytałam na forum co o mojej sytuacji sądzą inni 😂
To po co jest to forum?

To po co jest t

To po co jest to forum?
Do zadawania pytań, na które da się odpowiedzieć. Rzecz jasna Twoje pytanie jest OK, tylko dostałaś już różne odpowiedzi, ale żadna Ciebie nie satysfakcjonuje, więc? Nie siedzimy w Twojej macicy, ani w Twoich jajnikach. Nie wiemy czy przesunęła Ci się owulacja, jeśli się przesunęła to mogło dojść do zapłodnienia, jeśli się nie przesunęła to w ciąży nie będziesz.
Okres może Ci się spóźnić z byle jakiego powodu: wakacje, stres, leki, wahania hormonów. Mogłaś mieć do tej pory okres co 30 dni, a kolejny cykl może być 35-dniowy i jest to całkowicie normalne. Bolą Cię piersi, więc zakładam, że to z powodu wysokiego progesteronu i jesteś już blisko okresu. Stosunek przerywany zawsze może doprowadzić do ciąży. Zdarza się to rzadko, bo w preejakulacie jest mniej plemników, są słabszej jakości itp ale może się zdarzyć. Sorry. Nikt nie jest wróżką. To co możesz zrobić to wykonać test 2 tygodnie po stosunku jeśli do tej pory okres nie przyjdzie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry