reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

stosunek przerywany

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Prawda, ale jednak był stosunek bez zabezpieczenia, nie mam miesiączki i mam ból piersi 😬oczywiście ból piersi może oznaczać tez coś innego ale myśle że w tym przypadku jednak bardziej to
Na litość boską. Cycki bolą w fazie poowulacyjnej. Nie tylko w ciąży. A 5 dni po stosunku nie ma się objawów. Nawet jak wpadliscie to jeszcze zagnieżdżenia nie było. A ty już nasz objawy.

Cofnij się dziewczyno do podstawówki albo idź do ginekologa po wiedzę. Bo póki co to o seksie wiesz tylko tyle, że trzeba włożyć i wyciągnąć.

Na litość boską. Cycki bolą w fazie poowulacyjnej. Nie tylko w ciąży. A 5 dni po stosunku nie ma się objawów. Nawet jak wpadliscie to jeszcze zagnieżdżenia nie było. A ty już nasz objawy.

Cofnij się dziewczyno do podstawówki albo idź do ginekologa po wiedzę. Bo póki co to o seksie wiesz tylko tyle, że trzeba włożyć i wyciągnąć.
To gdzie moja miesiączka?

W poszukiwaniu okresu to się udaje do ginekologa na badania, a nie szukaj go na forum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Współczesna młodzież coraz głupsza mam wrażenie.
forum też po coś jest stworzone. Wydaje mi się że niektóre kobiety tutaj na pewno są ode mnie starsze i bardziej doświadczone wiec po prostu pytam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry