reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stosunek przerywany

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już chyba przestałam wierzyć w to że ta miesiączka jeszcze może się pojawić. Dziękuje Wam za odpowiedzi, komentarze i rady.

reklama
Nie stresuj już dziewczyny, bo stres w ciąży nie jest wskazany. Stało się i tyle, następnym razem będą uważać
Ja jej nie stresuje, a uświadamiam. Na przyszłość może będą rozważniej podchodzić do tematu seksu i możliwych konsekwencji niż "nie mogliśmy się powstrzymać". Najpierw nie umieją nad sobą zapanować, jakby stosunek to była kwestia przeżycia. A potem się czyta, że dziecko porzucone na śmietniku. Jak są dorośli na seks bez zabezpieczenia, to niech myślą o konsekwencjach.

Ja jej nie stresuje, a uświadamiam. Na przyszłość może będą rozważniej podchodzić do tematu seksu i możliwych konsekwencji niż "nie mogliśmy się powstrzymać". Najpierw nie umieją nad sobą zapanować, jakby stosunek to była kwestia przeżycia. A potem się czyta, że dziecko porzucone na śmietniku. Jak są dorośli na seks bez zabezpieczenia, to niech myślą o konsekwencjach.
Na pewno będziemy rozważniejsi bo przecież dziecka narazie nie chcemy mieć.
Jestem załamana, ale jeśli już w tej ciąży będę to dziecka na pewno nie porzucę. Po prostu to nie jest czas na nie 😩

Na pewno będziemy rozważniejsi bo przecież dziecka narazie nie chcemy mieć.
Jestem załamana, ale jeśli już w tej ciąży będę to dziecka na pewno nie porzucę. Po prostu to nie jest czas na nie 😩
To trzeba było myśleć wcześniej. Teraz to sobie możecie nie chcieć. Twoje źle samopoczucie nic tu nie zmieni. Szanse na ciążę są minimalne, ale są.. czekaj na okres. A jak nie przyjdzie 14 dni po stosunku zrób test.

Jak wpiszesz w google z eboli cię głowa, to jest to objaw raku mózgu. A nie każdy ból głowy to oznacza, prawda ?
Prawda, ale jednak był stosunek bez zabezpieczenia, nie mam miesiączki i mam ból piersi 😬oczywiście ból piersi może oznaczać tez coś innego ale myśle że w tym przypadku jednak bardziej to

Prawda, ale jednak był stosunek bez zabezpieczenia, nie mam miesiączki i mam ból piersi 😬oczywiście ból piersi może oznaczać tez coś innego ale myśle że w tym przypadku jednak bardziej to
Kiedy powinnaś mieć okres ? Nie rozumie czemu nie zrobisz po prostu testu.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry