kasia.misiaaa
Aktywna w BB
Ja już chyba przestałam wierzyć w to że ta miesiączka jeszcze może się pojawić. Dziękuje Wam za odpowiedzi, komentarze i rady.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jej nie stresuje, a uświadamiam. Na przyszłość może będą rozważniej podchodzić do tematu seksu i możliwych konsekwencji niż "nie mogliśmy się powstrzymać". Najpierw nie umieją nad sobą zapanować, jakby stosunek to była kwestia przeżycia. A potem się czyta, że dziecko porzucone na śmietniku. Jak są dorośli na seks bez zabezpieczenia, to niech myślą o konsekwencjach.Nie stresuj już dziewczyny, bo stres w ciąży nie jest wskazany. Stało się i tyle, następnym razem będą uważać
Na pewno będziemy rozważniejsi bo przecież dziecka narazie nie chcemy mieć.Ja jej nie stresuje, a uświadamiam. Na przyszłość może będą rozważniej podchodzić do tematu seksu i możliwych konsekwencji niż "nie mogliśmy się powstrzymać". Najpierw nie umieją nad sobą zapanować, jakby stosunek to była kwestia przeżycia. A potem się czyta, że dziecko porzucone na śmietniku. Jak są dorośli na seks bez zabezpieczenia, to niech myślą o konsekwencjach.
To trzeba było myśleć wcześniej. Teraz to sobie możecie nie chcieć. Twoje źle samopoczucie nic tu nie zmieni. Szanse na ciążę są minimalne, ale są.. czekaj na okres. A jak nie przyjdzie 14 dni po stosunku zrób test.Na pewno będziemy rozważniejsi bo przecież dziecka narazie nie chcemy mieć.
Jestem załamana, ale jeśli już w tej ciąży będę to dziecka na pewno nie porzucę. Po prostu to nie jest czas na nie
A badanie beta po ilu dniach jest wiarygodne?To trzeba było myśleć wcześniej. Teraz to sobie możecie nie chcieć. Twoje źle samopoczucie nic tu nie zmieni. Szanse na ciążę są minimalne, ale są.. czekaj na okres. A jak nie przyjdzie 14 dni po stosunku zrób test.
Jak wpiszesz w google z eboli cię głowa, to jest to objaw raku mózgu. A nie każdy ból głowy to oznacza, prawda ?bardzo chciałabym wierzyć w to że ten okres przyjdzie ale te niektóre komentarze i informacje w internecie mnie przerażają
Prawda, ale jednak był stosunek bez zabezpieczenia, nie mam miesiączki i mam ból piersi oczywiście ból piersi może oznaczać tez coś innego ale myśle że w tym przypadku jednak bardziej toJak wpiszesz w google z eboli cię głowa, to jest to objaw raku mózgu. A nie każdy ból głowy to oznacza, prawda ?
Kiedy powinnaś mieć okres ? Nie rozumie czemu nie zrobisz po prostu testu.Prawda, ale jednak był stosunek bez zabezpieczenia, nie mam miesiączki i mam ból piersi oczywiście ból piersi może oznaczać tez coś innego ale myśle że w tym przypadku jednak bardziej to
Dwa dni temu. Nie zrobię testu bo po prostu jest na to za wcześnie. Test nie będzie wiarygodny 5 dni po stosunkuKiedy powinnaś mieć okres ? Nie rozumie czemu nie zrobisz po prostu testu.
To jak ty uprawiałam seks kilka dni przed okres, w dodatku niepełny to nie wierzę że w ciąży będziesz xdDwa dni temu. Nie zrobię testu bo po prostu jest na to za wcześnie. Test nie będzie wiarygodny 5 dni po stosunku