reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

stosunek przerywany

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już chyba przestałam wierzyć w to że ta miesiączka jeszcze może się pojawić. Dziękuje Wam za odpowiedzi, komentarze i rady.

reklama
Nie stresuj już dziewczyny, bo stres w ciąży nie jest wskazany. Stało się i tyle, następnym razem będą uważać
Ja jej nie stresuje, a uświadamiam. Na przyszłość może będą rozważniej podchodzić do tematu seksu i możliwych konsekwencji niż "nie mogliśmy się powstrzymać". Najpierw nie umieją nad sobą zapanować, jakby stosunek to była kwestia przeżycia. A potem się czyta, że dziecko porzucone na śmietniku. Jak są dorośli na seks bez zabezpieczenia, to niech myślą o konsekwencjach.

Ja jej nie stresuje, a uświadamiam. Na przyszłość może będą rozważniej podchodzić do tematu seksu i możliwych konsekwencji niż "nie mogliśmy się powstrzymać". Najpierw nie umieją nad sobą zapanować, jakby stosunek to była kwestia przeżycia. A potem się czyta, że dziecko porzucone na śmietniku. Jak są dorośli na seks bez zabezpieczenia, to niech myślą o konsekwencjach.
Na pewno będziemy rozważniejsi bo przecież dziecka narazie nie chcemy mieć.
Jestem załamana, ale jeśli już w tej ciąży będę to dziecka na pewno nie porzucę. Po prostu to nie jest czas na nie 😩

Na pewno będziemy rozważniejsi bo przecież dziecka narazie nie chcemy mieć.
Jestem załamana, ale jeśli już w tej ciąży będę to dziecka na pewno nie porzucę. Po prostu to nie jest czas na nie 😩
To trzeba było myśleć wcześniej. Teraz to sobie możecie nie chcieć. Twoje źle samopoczucie nic tu nie zmieni. Szanse na ciążę są minimalne, ale są.. czekaj na okres. A jak nie przyjdzie 14 dni po stosunku zrób test.

Jak wpiszesz w google z eboli cię głowa, to jest to objaw raku mózgu. A nie każdy ból głowy to oznacza, prawda ?
Prawda, ale jednak był stosunek bez zabezpieczenia, nie mam miesiączki i mam ból piersi 😬oczywiście ból piersi może oznaczać tez coś innego ale myśle że w tym przypadku jednak bardziej to

Prawda, ale jednak był stosunek bez zabezpieczenia, nie mam miesiączki i mam ból piersi 😬oczywiście ból piersi może oznaczać tez coś innego ale myśle że w tym przypadku jednak bardziej to
Kiedy powinnaś mieć okres ? Nie rozumie czemu nie zrobisz po prostu testu.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry