Jeszcze nie ma. Pojawia się najwcześniej 6 dni po zapłodnieniu. Nie wiem czy mogło dojść do zapłodnienia bo nie siedzę w Twoim organizmie, ani nie było mnie z Wami w łóżku. Jesli przesunęła Ci się owulacja, to jest taka możliwość.jeszcze nie ma? ale myślisz że mogło dojść do zapłodnienia?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kasia.misiaaa
Aktywna w BB
jestem załamanaJeszcze nie ma. Pojawia się najwcześniej 6 dni po zapłodnieniu. Nie wiem czy mogło dojść do zapłodnienia bo nie siedzę w Twoim organizmie, ani nie było mnie z Wami w łóżku. Jesli przesunęła Ci się owulacja, to jest taka możliwość.
G
gość _199
Gość
Ale czym? Ok, powiem ci tak, ja tylko i wyłącznie mam stosunki przerywane i zaszłam w ciążę kiedy chciałam za pierwszym razem. Uspokoiło cię to ?jestem załamana
kasia.misiaaa
Aktywna w BB
Nadal nie mam miesiączki i bardzo się boje że już jej nie dostanę. Nie za bardzo mnie to uspokoiło bo na pewno są przypadki gdzie za pierwszym razem po takim stosunku kobieta zachodziła w ciąże. Jeszcze jakby mi się owulacja przesunęła to już kompletnie wiem czego się spodziewaćAle czym? Ok, powiem ci tak, ja tylko i wyłącznie mam stosunki przerywane i zaszłam w ciążę kiedy chciałam za pierwszym razem. Uspokoiło cię to ?
G
gość _199
Gość
To już nie wiem co ci powiedzieć. XdNadal nie mam miesiączki i bardzo się boje że już jej nie dostanę. Nie za bardzo mnie to uspokoiło bo na pewno są przypadki gdzie za pierwszym razem po takim stosunku kobieta zachodziła w ciąże. Jeszcze jakby mi się owulacja przesunęła to już kompletnie wiem czego się spodziewać
kasia.misiaaa
Aktywna w BB
bardzo chciałabym wierzyć w to że ten okres przyjdzie ale te niektóre komentarze i informacje w internecie mnie przerażająTo już nie wiem co ci powiedzieć. Xd
frez.ja1987
Fanka BB :)
Jak to co? Nauczka na przyszłość, jak się nie chce dziecka to się bez antykoncepcji nie uprawia nawet chwileczkę. Tym bardziej, jak się cyklu nie śledzi.To już nie wiem co ci powiedzieć. Xd
Teraz to już nie ma co biadolić. Bo to już musztarda po obiedzie. Albo okres przyjdzie, albo nie i stres czy jojczenie nic nie pomoże. Jak Wam z prezerwatywą nie po drodze, to się do ginekologa zapisz i zacznij brać tabletki, albo wybierz inną antykoncepcję.bardzo chciałabym wierzyć w to że ten okres przyjdzie ale te niektóre komentarze i informacje w internecie mnie przerażają
kasia.misiaaa
Aktywna w BB
Jak cyklu nie śledzę? pisałam przecież że dni płodne miałam 31.07-5.08Jak to co? Nauczka na przyszłość, jak się nie chce dziecka to się bez antykoncepcji nie uprawia nawet chwileczkę. Tym bardziej, jak się cyklu nie śledzi.
Teraz to już nie ma co biadolić. Bo to już musztarda po obiedzie. Albo okres przyjdzie, albo nie i stres czy jojczenie nic nie pomoże. Jak Wam z prezerwatywą nie po drodze, to się do ginekologa zapisz i zacznij brać tabletki, albo wybierz inną antykoncepcję.
frez.ja1987
Fanka BB :)
Bo tak ci wyznaczyła apka? Daj spokój... To jest żadne śledzenie cyklu. Kalendarzyk to statystyka, a owulacja ZAWSZE SIĘ MOŻE PRZESUNĄĆ. Śledzenie cyklu to obserwacja! Śluzu, temperatury, testy owu. A nie bezmyślne opieranie się na wyliczeniach programu.Jak cyklu nie śledzę? pisałam przecież że dni płodne miałam 31.07-5.08
reklama
kicia_kocia
Zaangażowana w BB
Nie stresuj już dziewczyny, bo stres w ciąży nie jest wskazany. Stało się i tyle, następnym razem będą uważaćBo tak ci wyznaczyła apka? Daj spokój... To jest żadne śledzenie cyklu. Kalendarzyk to statystyka, a owulacja ZAWSZE SIĘ MOŻE PRZESUNĄĆ. Śledzenie cyklu to obserwacja! Śluzu, temperatury, testy owu. A nie bezmyślne opieranie się na wyliczeniach programu.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.