reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

stosunek przerywany

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jeszcze nie ma? ale myślisz że mogło dojść do zapłodnienia?
Jeszcze nie ma. Pojawia się najwcześniej 6 dni po zapłodnieniu. Nie wiem czy mogło dojść do zapłodnienia bo nie siedzę w Twoim organizmie, ani nie było mnie z Wami w łóżku. Jesli przesunęła Ci się owulacja, to jest taka możliwość.

reklama
Jeszcze nie ma. Pojawia się najwcześniej 6 dni po zapłodnieniu. Nie wiem czy mogło dojść do zapłodnienia bo nie siedzę w Twoim organizmie, ani nie było mnie z Wami w łóżku. Jesli przesunęła Ci się owulacja, to jest taka możliwość.
🥺 jestem załamana

Ale czym? Ok, powiem ci tak, ja tylko i wyłącznie mam stosunki przerywane i zaszłam w ciążę kiedy chciałam za pierwszym razem. Uspokoiło cię to ?
Nadal nie mam miesiączki i bardzo się boje że już jej nie dostanę. Nie za bardzo mnie to uspokoiło bo na pewno są przypadki gdzie za pierwszym razem po takim stosunku kobieta zachodziła w ciąże. Jeszcze jakby mi się owulacja przesunęła to już kompletnie wiem czego się spodziewać 🥺

Nadal nie mam miesiączki i bardzo się boje że już jej nie dostanę. Nie za bardzo mnie to uspokoiło bo na pewno są przypadki gdzie za pierwszym razem po takim stosunku kobieta zachodziła w ciąże. Jeszcze jakby mi się owulacja przesunęła to już kompletnie wiem czego się spodziewać 🥺
To już nie wiem co ci powiedzieć. Xd

To już nie wiem co ci powiedzieć. Xd
Jak to co? Nauczka na przyszłość, jak się nie chce dziecka to się bez antykoncepcji nie uprawia nawet chwileczkę. Tym bardziej, jak się cyklu nie śledzi.
bardzo chciałabym wierzyć w to że ten okres przyjdzie ale te niektóre komentarze i informacje w internecie mnie przerażają 😬
Teraz to już nie ma co biadolić. Bo to już musztarda po obiedzie. Albo okres przyjdzie, albo nie i stres czy jojczenie nic nie pomoże. Jak Wam z prezerwatywą nie po drodze, to się do ginekologa zapisz i zacznij brać tabletki, albo wybierz inną antykoncepcję.

Jak to co? Nauczka na przyszłość, jak się nie chce dziecka to się bez antykoncepcji nie uprawia nawet chwileczkę. Tym bardziej, jak się cyklu nie śledzi.

Teraz to już nie ma co biadolić. Bo to już musztarda po obiedzie. Albo okres przyjdzie, albo nie i stres czy jojczenie nic nie pomoże. Jak Wam z prezerwatywą nie po drodze, to się do ginekologa zapisz i zacznij brać tabletki, albo wybierz inną antykoncepcję.
Jak cyklu nie śledzę? pisałam przecież że dni płodne miałam 31.07-5.08

Jak cyklu nie śledzę? pisałam przecież że dni płodne miałam 31.07-5.08
Bo tak ci wyznaczyła apka? Daj spokój... To jest żadne śledzenie cyklu. Kalendarzyk to statystyka, a owulacja ZAWSZE SIĘ MOŻE PRZESUNĄĆ. Śledzenie cyklu to obserwacja! Śluzu, temperatury, testy owu. A nie bezmyślne opieranie się na wyliczeniach programu.

reklama
Bo tak ci wyznaczyła apka? Daj spokój... To jest żadne śledzenie cyklu. Kalendarzyk to statystyka, a owulacja ZAWSZE SIĘ MOŻE PRZESUNĄĆ. Śledzenie cyklu to obserwacja! Śluzu, temperatury, testy owu. A nie bezmyślne opieranie się na wyliczeniach programu.
Nie stresuj już dziewczyny, bo stres w ciąży nie jest wskazany. Stało się i tyle, następnym razem będą uważać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry