reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

stosunek przerywany

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A myślicie że są jeszcze szanse że jednak dostanę miesiączkę? :( Niech obejdzie się bez sarkazmów i jakiś dogryzek. Naprawdę się boje.

Dobra juz bez żartów, skoro masz regularne cykle i stosunek odbył się w dni niepłodne jak sama napisalaś, to jak masz być w ciąży? Rozumiem że jesteś teraz w nerwach itp no ale na logike... ah gdyby to było takie proste zachodzić w ciąże...

reklama
Dobra juz bez żartów, skoro masz regularne cykle i stosunek odbył się w dni niepłodne jak sama napisalaś, to jak masz być w ciąży? Rozumiem że jesteś teraz w nerwach itp no ale na logike... ah gdyby to było takie proste zachodzić w ciąże...
opinie są tak podzielone że sama nie wiem co myśleć, niektóre dziewczyny piszą że to niemożliwe, bo bez wytrysku i dni niepłodne a później czytam komentarze że to możliwe i że kogoś przyjaciółka tak zaszła w ciąże. Wiem, że jak teraz się denerwuje to tez pewnie nie działa na moją korzyść. Ale mam dopiero 19 lat i to nie jest odpowiedni moment. Wiadomo że muszę odpowiadać za swoje zachowanie, ale jednak.. wolałabym teraz nie być w tej ciąży :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry