kasia.misiaaa
Aktywna w BB
Dziecko od zawsze jest moim marzeniem i zawsze sobie powtarzam że dziecku chciałabym zapewnić najlepsze życie, a wiem że teraz to jest niemożliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No więc ponownie, wszystko zależy od Twojego cyklu, jeśli masz regularne cykle i byłaś w fazie dni niepłodnych to nie bedziesz w ciąży.opinie są tak podzielone że sama nie wiem co myśleć, niektóre dziewczyny piszą że to niemożliwe, bo bez wytrysku i dni niepłodne a później czytam komentarze że to możliwe i że kogoś przyjaciółka tak zaszła w ciąże. Wiem, że jak teraz się denerwuje to tez pewnie nie działa na moją korzyść. Ale mam dopiero 19 lat i to nie jest odpowiedni moment. Wiadomo że muszę odpowiadać za swoje zachowanie, ale jednak.. wolałabym teraz nie być w tej ciąży
Zawsze miesiączkę dostawałam 15 dnia miesiąca, a tak od 3 miesięcy dostaje 18, wiec napisałam że regularnie, może na początku powinnam napisać o tym, ale w kalendarzyku miałam dni płodne 31.07-5.08, a stosunek był 14No więc ponownie, wszystko zależy od Twojego cyklu, jeśli masz regularne cykle i byłaś w fazie dni niepłodnych to nie bedziesz w ciąży.
Zależy czy się owulacja przesunęła i czy plemniki z preejakulatu dały radę. Nikt Ci na sto procent nie potwierdzi ciąży, ani nie powie, że jej nie będzie.opinie są tak podzielone że sama nie wiem co myśleć, niektóre dziewczyny piszą że to niemożliwe, bo bez wytrysku i dni niepłodne a później czytam komentarze że to możliwe i że kogoś przyjaciółka tak zaszła w ciąże. Wiem, że jak teraz się denerwuje to tez pewnie nie działa na moją korzyść. Ale mam dopiero 19 lat i to nie jest odpowiedni moment. Wiadomo że muszę odpowiadać za swoje zachowanie, ale jednak.. wolałabym teraz nie być w tej ciąży
Ale owulacja może się przesunąć.Zawsze miesiączkę dostawałam 15 dnia miesiąca, a tak od 3 miesięcy dostaje 18, wiec napisałam że regularnie, może na początku powinnam napisać o tym, ale w kalendarzyku miałam dni płodne 31.07-5.08, a stosunek był 14
objawy wczesnej ciąży są takie same, jak objawy przed miesiączką. U mnie są nawet mdłości, więc ja tymi objawami się nie sugeruje. W terminie miesiączki zrób test, a jak będziesz miała wątpliwości idź na betę. Nic innego ci poradzić nie możemy. A na przyszłość, nie daj się ponosić chwili, a jeśli macie takie zapędy, to bądź zawsze zabezpieczona na taką ewentualność.brak okresu, ale objawów jako takich ciąży nie powinnam miec bo minęły dopiero 4 dni, a mam ból tych piersi- powinno mnie to uspokoić trochę czy wręcz przeciwnie? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi. na objawy ciąży za wcześnie a ból piersi występuje
termin miesiączki był wczoraj ale to są 4 dni od stosunku, więc i tak nic nie wyjdzie :/objawy wczesnej ciąży są takie same, jak objawy przed miesiączką. U mnie są nawet mdłości, więc ja tymi objawami się nie sugeruje. W terminie miesiączki zrób test, a jak będziesz miała wątpliwości idź na betę. Nic innego ci poradzić nie możemy. A na przyszłość, nie daj się ponosić chwili, a jeśli macie takie zapędy, to bądź zawsze zabezpieczona na taką ewentualność.
jeszcze nie ma? ale myślisz że mogło dojść do zapłodnienia?Objawy ciąży w 4 dni po stosunku są absolutnie niemożliwe. Ciąży jeszcze nie ma. Ból piersi może być spowodowany czymkolwiek innym, a z dużym prawdopodobieństwem jest spowodowany podwyższonym progesteronem.