monika1708
Fanka BB :)
Nie ma co wariować.Ale jestem roztargniona, że zdjęcia nie dodałam [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1073001
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma co wariować.Ale jestem roztargniona, że zdjęcia nie dodałam [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1073001
Ale jestem roztargniona, że zdjęcia nie dodałam [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1073001
Byłam dziś na monitoringu dziś 7dc a ja mam 12 pęcherzyków uhuhuhu 5 dużych ponad 10mm i w tym dwa 12mm . Czułam ze tam się coś po tym CLO dzieje bo mnie jajniki bardzo bolały. Lekarz mówił ze jak będzie 5 dominujących żeby się nie starać z tad właśnie się bierze 4raczki 5cio rączki itd . Ale jak liczyła ile jest tych dużych to od razu mi się gęba uchachala . Nie wiem jeszcze ile pęknie z tego oby z 3 tak bym chciała .
Nie rycz mała nie rycz... Jestem jeszcze ja [emoji16]O kurcze!
Teraz to musi być dobrze
No tak i sama zostanę na pokoju staraczek [emoji24] [emoji24] A j... to wszystko. Widocznie u mnie się nie uda [emoji20][emoji20]
Aga a co ja mam powiedzieć prawie 2lataO kurcze!
Teraz to musi być dobrze
No tak i sama zostanę na pokoju staraczek A j... to wszystko. Widocznie u mnie się nie uda
Ja też z Tobą zostanę [emoji23]O kurcze!
Teraz to musi być dobrze
No tak i sama zostanę na pokoju staraczek [emoji24] [emoji24] A j... to wszystko. Widocznie u mnie się nie uda [emoji20][emoji20]
Ja też z Tobą zostanę [emoji23]
My od straty ponad rok..ja też. nie będziecie same[emoji6]...ja już staram się 2 lata