My też rok ponad od straty w 12 tyg . I też już niedługo stuknie 2lataMy od straty ponad rok..
reklama
Anuś 2204
Zaangażowana w BB
my od straty pół roku. po poronieniu jakieś 3 miesiące okazało się z3 mam polipa i tak leci miesiąc po miesiącu A ja wykanczam się psychicznie
My od straty ponad rok..
Kasiam13161
Fanka BB :)
Dziewczyny jescze ja jestem narazie sie nie zanosi zeby sie cos zmieniłoNie rycz mała nie rycz... Jestem jeszcze ja [emoji16]
Kasiam13161
Robilam dzisiaj test owulacyjny 14dc najpier wyszla jedna kreska jasniutka teraz patrze a tam sa dwie ale jasniutkie to znaczy ze bedzie owu
Magd.a
O kurcze!
Teraz to musi być dobrze
No tak i sama zostanę na pokoju staraczek [emoji24] [emoji24] A j... to wszystko. Widocznie u mnie się nie uda [emoji20][emoji20]
Masz mnie! Ja przez kolejne 9miesiecy bez zmian
Freja
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, nie udzielałam się na forum od grudnia ubiegłego roku, miałam noworocznego doła- wewnętrznie liczyłam na ciąże do końca 2019. Witam się więc w 2020, końcówka stycznia, u mnie bez zmian, jedna kreska. Jestem obecnie na antybiotykach od ponad tygodnia, kończy mi się jutro, a owulacja wypada równo za 7 dni, myślicie, że powinnam odpuścić ten cykl? Pozdrawiam cieplutko.
Wesoła_Aga
Cześć dziewczyny, nie udzielałam się na forum od grudnia ubiegłego roku, miałam noworocznego doła- wewnętrznie liczyłam na ciąże do końca 2019. Witam się więc w 2020, końcówka stycznia, u mnie bez zmian, jedna kreska. Jestem obecnie na antybiotykach od ponad tygodnia, kończy mi się jutro, a owulacja wypada równo za 7 dni, myślicie, że powinnam odpuścić ten cykl? Pozdrawiam cieplutko.
Nie odpuszczaj, jeżeli jest jakaś szansa. Dobrze wiem jak to jest mieć doła i takie twarde spotkanie z rzeczywistością, ale wierze, że Ci się poukłada.
Witajcie dziewczyny!
Jeśli mogę chciałabym dołączyć do waszej grupy. Podejrzewam że będę tu „okazem”... w negatywnym tego słowa znaczeniu. W tym roku stuknie mi 35 lat...wiem stara baba, nie mam dzieci, staramy się od czerwca 2019r. I z każdym kolejnym cyklem dostaje cholery....
mam żal sama do siebie, że być może przegapiłam swoją szanse, że zbyt długo zwlekaliśmy bo zawsze było „coś”, a teraz jesteśmy już za starzy i jest to nasza kara.
We mnie mimo ze jest chęć posiadania dziecka to jeszcze jest mimo wszystko za każdym razem jednak strach, że nie dam sobie rady w ciąży. I myśle że to też w jakiś sposób mnie blokuje... [emoji53] w tej chwili to jestem już na etapie takiej beznadziei... ze może tak ma być i już. Że może nie jest nam pisane... niestety nie pomagają mi przygadywania z każdej strony, typu: a na co wy czekacie, to jesteś w tej ciąży, kiedy dziecko.... się od tego chce.
Pozdrawiam Was dziewczyny i mam nadzieje że razem się tu trochę powspieramy
Jeśli mogę chciałabym dołączyć do waszej grupy. Podejrzewam że będę tu „okazem”... w negatywnym tego słowa znaczeniu. W tym roku stuknie mi 35 lat...wiem stara baba, nie mam dzieci, staramy się od czerwca 2019r. I z każdym kolejnym cyklem dostaje cholery....
mam żal sama do siebie, że być może przegapiłam swoją szanse, że zbyt długo zwlekaliśmy bo zawsze było „coś”, a teraz jesteśmy już za starzy i jest to nasza kara.
We mnie mimo ze jest chęć posiadania dziecka to jeszcze jest mimo wszystko za każdym razem jednak strach, że nie dam sobie rady w ciąży. I myśle że to też w jakiś sposób mnie blokuje... [emoji53] w tej chwili to jestem już na etapie takiej beznadziei... ze może tak ma być i już. Że może nie jest nam pisane... niestety nie pomagają mi przygadywania z każdej strony, typu: a na co wy czekacie, to jesteś w tej ciąży, kiedy dziecko.... się od tego chce.
Anuś 2204
Zaangażowana w BB
my się staramy 2 lata. nie poddajemy się...chociaż czym dłużej tym gorzej mam wrażenie...ja mam 30 lat
Witajcie dziewczyny!
We mnie mimo ze jest chęć posiadania dziecka to jeszcze jest mimo wszystko za każdym razem jednak strach, że nie dam sobie rady w ciąży. I myśle że to też w jakiś sposób mnie blokuje... [emoji53] w tej chwili to jestem już na etapie takiej beznadziei... ze może tak ma być i już. Że może nie jest nam pisane... niestety nie pomagają mi przygadywania z każdej strony, typu: a na co wy czekacie, to jesteś w tej ciąży, kiedy dziecko.... [emoji2961] się od tego chce.
reklama
monika1708
Nie ma się co nakręcać. My chcemy 2/3 dzieciaczków. W tej chwili marzymy aby chociaż jedno było.
Na każdą z nas przyjdzie czas [emoji57]
Na każdą z nas przyjdzie czas [emoji57]