reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Dziewczyny wiecie, że jestem na euthyroxie i dostinexie starać się w tym miesiącu czy odpuścić poczekać co powie lekarz? Owulacja wg apki na 7 lutego lekarz 13 lutego

Bo tak mi dziisja tu dziewczyna jeden napisała już swiruje [emoji23][emoji23]
Verona bo swirujesz za bardzo wrzuć na luz bo ci to szkodzi kropek jak jest to na 100% nie ucieknie. Po co tak analizujesz będzie ok jak mama szczęśliwa toni kropek jak mama zestresowana to i kropek musisz to zrozumieć . Zrób sobie na spokojnie test rano zobaczysz na pewno przyrost jedli nie jutro to we wtorek rano na 100% idź na drugą betę i żyj normalnie bo adrenalina ci wskoczy do góry a to nie jest dobre dla kropka 😘

Teraz mi się schize włączyła żeby było wszystko ok bo 13.25 to bardzo młodą ciąża...
emoji57.png

Ty się ciesz kobietko, że masz pozytywną betę a czy niska czy nie to możesz tylko oceniać jak zrobisz przyrost :) Śpij spokojnie, odpoczywaj, bo maluszek potrzebuje spokoju :)

A dźwiganie niestety nie jest wskazane w Twoim stanie... Pomyśl teraz o sobie i dzieciątku, które niesiesz pod serduszkiem. Praca jest warta tego, by je narażać? Mi też trudno było zrezygnować z pracy przy 1 udanym cyklu... ale

Możesz z ciekowsci czy kreska bedzie wyrazniejsza będziesz na 100% widzieć jak beta pozytywna zostaw sobie jeden na pamiątkę pozytyw

Robiła bete to po co ma robić kolejne testy??

reklama
Teraz mi się schize włączyła żeby było wszystko ok bo 13.25 to bardzo młodą ciąża...
emoji57.png

Ty się ciesz kobietko, że masz pozytywną betę a czy niska czy nie to możesz tylko oceniać jak zrobisz przyrost :) Śpij spokojnie, odpoczywaj, bo maluszek potrzebuje spokoju :)

Możesz z ciekowsci czy kreska bedzie wyrazniejsza będziesz na 100% widzieć jak beta pozytywna zostaw sobie jeden na pamiątkę pozytyw

Robiła bete to po co ma robić kolejne testy??

@Daraa_94 _94 Nie poddawaj się! Jeszcze przyjdzie Twój czas!

Do góry