reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Byłam dziś na monitoringu dziś 7dc a ja mam 12 pęcherzyków uhuhuhu 5 dużych ponad 10mm i w tym dwa 12mm . Czułam ze tam się coś po tym CLO dzieje bo mnie jajniki bardzo bolały. Lekarz mówił ze jak będzie 5 dominujących żeby się nie starać z tad właśnie się bierze 4raczki 5cio rączki itd . Ale jak liczyła ile jest tych dużych to od razu mi się gęba uchachala . Nie wiem jeszcze ile pęknie z tego oby z 3 😍 tak bym chciała .

Byłam dziś na monitoringu dziś 7dc a ja mam 12 pęcherzyków uhuhuhu 5 dużych ponad 10mm i w tym dwa 12mm . Czułam ze tam się coś po tym CLO dzieje bo mnie jajniki bardzo bolały. Lekarz mówił ze jak będzie 5 dominujących żeby się nie starać z tad właśnie się bierze 4raczki 5cio rączki itd . Ale jak liczyła ile jest tych dużych to od razu mi się gęba uchachala . Nie wiem jeszcze ile pęknie z tego oby z 3 😍 tak bym chciała .

O kurcze!
Teraz to musi być dobrze :)

No tak i sama zostanę na pokoju staraczek 😭 😭 A j... to wszystko. Widocznie u mnie się nie uda 😞😞

O kurcze!
Teraz to musi być dobrze :)

No tak i sama zostanę na pokoju staraczek 😭 😭 A j... to wszystko. Widocznie u mnie się nie uda 😞😞
Aga a co ja mam powiedzieć prawie 2lata
Tez mam dość ale trzeba się podnieść i wykorzystać wszystkie możliwe opcje jak wtedy wszystkie zawiodą to wtedy się będę zastanawiać . Ty jeszcze młodsza jesteś ode mnie ja mam 32 lata . Na razie próbuje i zobaczymy jak się nie uda to trudno .
Z tego co piszesz wywnioskowalam ze jest ci bardzo ciężko i juz cie kryzys łapie ja po roku też nialam kryzys ale mąż mnie z niego wyciągnął. Uda się i tobie tylko musisz dać sobie szansę . 3mam kciuki

Dzięki za wspracie, ale ja nie mam takiego szczęścia co Ty. Że mnie ktoś z tego wyciągnie. Dobrze, żę masz takie wspracie w mężu, bo widzisz samej sobie kobieta pozostawiona to się wrak robi.

Eh... może nie ma co gdybać tylko po prostu zacząć działać. Odejść, zamknać rozdział. Może ktoś jeszcze stanie na mojej drodze i wtedy zaadoptujemy.

Ah pewne rzeczy się obserwuje i patrzy niczym tak, że to gdzieś obok nas zachodzi, obserwujemy to bezpiecznie z boku. Za to zawsze cie trachnie w najmniej spodziewanej chwili i to co widzisz z boku, Ciebie dorwie...

reklama
Do góry