reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Tak śmiechem żartem trzeba do więzienia iść chyba tam to nie ma kolejek do lekarza i jak ząb boli czy coś od razu mają lekarza...może tak by pójść badania sobie zrobić i wrócić 😂😂
Tak straszne to dziewczyny wy jak nie będziecie dalej zachodzić to kolejny etap laporoskopia A ja już muszę myśleć klinikach co to 5 miesięcy wątpię żeby się udało teraz mam jeszcze większą presję

reklama
Tak śmiechem żartem trzeba do więzienia iść chyba tam to nie ma kolejek do lekarza i jak ząb boli czy coś od razu mają lekarza...może tak by pójść badania sobie zrobić i wrócić 😂😂
No dokładnie bo naprawdę to ja to jeszcze, A jak są poważniej chorzy ja mam taka sytuację w rodzinie to wcale się człowiekiem nie przejmują nawet starszym.

Nawet najbliżsi to w ogóle się nie którzy nie zastanowię co mówią i takie głupie pytania, będę mieć to będę A nie jeden ma później jeden wcześniej nam też dziewczyny się w końcu uda musimy w to wierzyć
Najpewniej się uda chociaż czasem brakuje mi nadziei . Ale trzeba wierzyć że się uda.
Niektórzy nie chcą i mają tylko chwila nieuwagi...i wyrzucają albo biją czy...aż serce mnie boli.

No dokładnie bo naprawdę to ja to jeszcze, A jak są poważniej chorzy ja mam taka sytuację w rodzinie to wcale się człowiekiem nie przejmują nawet starszym.
Kilka miesięcy temu bodajże kobieta się wypowiadała że chyba pójdzie do więzienia to może wtedy nie będzie czekać na zabieg tylko od razu jej zrobią.... beczeć się chce co się dzieje...teraz jak nie masz forsy i pozycji to jesteś nikim....

Tak straszne to dziewczyny wy jak nie będziecie dalej zachodzić to kolejny etap laporoskopia A ja już muszę myśleć klinikach co to 5 miesięcy wątpię żeby się udało teraz mam jeszcze większą presję
Uda się musi się udać .
W przyszłą Wigilię będziemy szczęśliwymi mamami a dzieciaczki będą leżeć przy choince ❤️❤️🎄👶👶

reklama
Do góry