reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Mi te mówił żebym nie robiła bo niepotrzebnie się denerwuje..ale weź się nie denerwuj...dobrze że tutaj można porozmawiać z kimś kto się zna na rzeczy i te ma problem ❤️
Tak cieszę się bardzo że tu napisalam ze znajomymi nie mam jak rozmawiać wszystkie dzieciate nie rozumieją jak to jest długo się starać zresztą tera z nikt cie nie pozaluje kazdy smieje ze dzieci nie mamy ze jak nie chcemy potem moze być za późno juZ mi sie ich słuchać nie chce

reklama
To nie jest źle ja z lekarzem od września 2017 ale wtedy na torbiel mi przepisał tabletki antykoncepcyjne jak do kwietnia nie zajde kazał mi sie zgłosić bałam się nie zgłosiłam lekarz bardzo nie miły malo mówmy i od sierpnia 2018 zmieniłam lekarza jego sie trzymam do dziś dnia ale efektów brak jeżdżę 2 razy w miesiącu lekarz godzina drogi i tak sobie jeżdżę i jeżdżę i nic

W końcu musi się udać nie ma bata...może jeszcze nie czas....🤔 Dobrze że chociaż mam psa i 4 koty..😉

Tak cieszę się bardzo że tu napisalam ze znajomymi nie mam jak rozmawiać wszystkie dzieciate nie rozumieją jak to jest długo się starać zresztą tera z nikt cie nie pozaluje kazdy smieje ze dzieci nie mamy ze jak nie chcemy potem moze być za późno juZ mi sie ich słuchać nie chce
Znam to . A to jest najgorsze bo kto nie jest w takiej sytuacji to nie wie...tylko licz się że karma wraca i do tych koleżanek może wrócić Teraz nie miały problemu z zajściem ale za rok dwa czy 5 lat mogą mieć...
Ja się przestałam przejmować gadkami i wcale nie odpisuje im a tym bardziej się nie spotykam wolę w domku siedzieć i oglądać w weekend niz się spotkać z nimi...bo nic nie rozumieją albo gadają patrz jaki on wspaniały jest dziecko to skarb wam też by się przydał w końcu....😞😞😞

A Ty jak tam długo ??
Ja np jestem po ślubie to w kwietniu będzie 4 lata od zeszłego roku chodzę do lekarza przed ślubem byłam było ok i jakoś bardzo nie miałam parcie mówiliśmy z mężem że pomału będzie A tu nic i nic no jak poszłam to wyszło co wyszło i też nic mi nic narazie nie pomogła i nie wiem jak się pójdę teraz na te badania to chyba pójdę do jakiegoś innego zobaczę co on powie

Jesteśmy młode teraz tyle sposobow jest jeszcze inseminacja przed in vitro A moze dziewczyny nie będziemy musiały myslec oby nowy rok byl dla nas owocny
Ja to niby owu mam od wczoraj ale nie chce mi się działać bo i tak nie będzie nic...a jeszcze jutro do pracy na 14 masakra 😞

Ja np jestem po ślubie to w kwietniu będzie 4 lata od zeszłego roku chodzę do lekarza przed ślubem byłam było ok i jakoś bardzo nie miałam parcie mówiliśmy z mężem że pomału będzie A tu nic i nic no jak poszłam to wyszło co wyszło i też nic mi nic narazie nie pomogła i nie wiem jak się pójdę teraz na te badania to chyba pójdę do jakiegoś innego zobaczę co on powie
Masz rację ja też zobaczę jak w PN się okaże że był pęcherzyk i nie pękł oraz nie przepisze mi zastrzyku to zmieniam

Znam to . A to jest najgorsze bo kto nie jest w takiej sytuacji to nie wie...tylko licz się że karma wraca i do tych koleżanek może wrócić Teraz nie miały problemu z zajściem ale za rok dwa czy 5 lat mogą mieć...
Ja się przestałam przejmować gadkami i wcale nie odpisuje im a tym bardziej się nie spotykam wolę w domku siedzieć i oglądać w weekend niz się spotkać z nimi...bo nic nie rozumieją albo gadają patrz jaki on wspaniały jest dziecko to skarb wam też by się przydał w końcu....😞😞😞
Mi najlepsza przyjaciółka powiedziala tak dziecka nie potraficie sobie zdobić zobaczysz, ja podoba zaraz po ślubie zajde i tak było w 12 tygodniu ciazy przyszla siepochwalic i mowi A wy dalej nic poszla do domu A ja przeplakalam cala noc ale co to za przyjaciółka co mówi że dziecka nie potrafi sie zrobic kontakt mi sieurwal unikam ja

Jesteśmy młode teraz tyle sposobow jest jeszcze inseminacja przed in vitro A moze dziewczyny nie będziemy musiały myslec oby nowy rok byl dla nas owocny
Oby Edyciu no młode narazie młodsze się nie robimy , A np w moim przypadku to narazie wysłali na badania na które się nie można dostać do szpitala i sobie czekaj i ile mam czekać już mnie dobija to czekanie z dnia na dzień i nic się nie dzieje no masakra.

reklama
Do góry