Kasiam13161
Fanka BB :)
O tak, jak mój tata mówi że jak będzie miał wnusio to nawet mu wózek z Ameryki kupi co tylko będzie chciałW sumie trudno ale będzie ta dzidzia i najbardziej kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak, jak mój tata mówi że jak będzie miał wnusio to nawet mu wózek z Ameryki kupi co tylko będzie chciałW sumie trudno ale będzie ta dzidzia i najbardziej kochana
Teraz płakać nie będę ale czasem są takie napady placzu albo złościOczywiście będziemy się starać próbować i musimy myśleć pozytywnie nie będziemy płakać i się napewno uda
Ja też tak mam że płacze jakby to coś pomogło ale nie pomaga i na tv ciągle tylko znajomi wystawiają zdjęcia z dziećmi teraz też wszystko że świat aż się nie chce wejśćTeraz płakać nie będę ale czasem są takie napady placzu albo złości
Wasi mężowie ile.maja lat moj panikuje ze zanim nam sie uda zdarzy osiwiecW sumie trudno ale będzie ta dzidzia i najbardziej kochana
26 a tyDziewczyny A mogę Zapytać ile macie lat
Już 27 idzie26 a ty
Ja 28 mój kolaż 3026 a ty
U mnie w pracy jest małżeństwo Pan Zdzisław ma 65 lat i zaraz na emeryturę idzie i ma żonę 26 lat młodsza. Mają 7 letniego synka potem Sylwia poroniła a teraz mają bliźniaków 9 miesięcznych i wszyscy zdrowi i synowie tatusia.Ja to tak myslam że nie chciałabym mieć dziecka jak będę stara np po 40, ale jak tak bardzo się chce to i po 40 można. Moja mama pracowała z panią co jak miała 40 lat to dopiero miała pierwsze dziecko no długo się starali
To mój mąż przebija ja 91 rok mąż 82 rokWasi mężowie ile.maja lat moj panikuje ze zanim nam sie uda zdarzy osiwiec