reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
No
Mi najlepsza przyjaciółka powiedziala tak dziecka nie potraficie sobie zdobić zobaczysz, ja podoba zaraz po ślubie zajde i tak było w 12 tygodniu ciazy przyszla siepochwalic i mowi A wy dalej nic poszla do domu A ja przeplakalam cala noc ale co to za przyjaciółka co mówi że dziecka nie potrafi sie zrobic kontakt mi sieurwal unikam ja
No i bardzo dobrze, przyjaciółką to powinna pocieszyć super że im się udało ale nie każdy tak ma

Tak cieszę się bardzo że tu napisalam ze znajomymi nie mam jak rozmawiać wszystkie dzieciate nie rozumieją jak to jest długo się starać zresztą tera z nikt cie nie pozaluje kazdy smieje ze dzieci nie mamy ze jak nie chcemy potem moze być za późno juZ mi sie ich słuchać nie chce
Ja mam tak samo ale każdemu tłumacz że jesteś chora i masz problem i nie wiem kiedy będziesz mieć dziecko, chociaż byś już tak bardzo chciała

Mi najlepsza przyjaciółka powiedziala tak dziecka nie potraficie sobie zdobić zobaczysz, ja podoba zaraz po ślubie zajde i tak było w 12 tygodniu ciazy przyszla siepochwalic i mowi A wy dalej nic poszla do domu A ja przeplakalam cala noc ale co to za przyjaciółka co mówi że dziecka nie potrafi sie zrobic kontakt mi sieurwal unikam ja
I bardzo dobrze że unikasz. Mi moją kolezanka mieszka za granicą i tam poznała chłopaka i krotko byli ze sobą może niecałe pół roku i zaszła w ciążę i od razu mi napisała że zaszła tak jak zaplanowała aczkolwiek wierzyć mi się nie chce.. po prostu wpadli...i potem pytanie a ty co się nie chwalisz który tydzień u ciebie tak mi się przykro zrobiło że też przestałam odpisywać do niej ...latem jak napisała czemu już nie piszę to jej odpisałam że nie mam czasu bo dzidziusia sobie robię cały czas....od tamtej pory nie napisała ...jedynie 24 grudnia życzenia mi wysłała

I bardzo dobrze że unikasz. Mi moją kolezanka mieszka za granicą i tam poznała chłopaka i krotko byli ze sobą może niecałe pół roku i zaszła w ciążę i od razu mi napisała że zaszła tak jak zaplanowała aczkolwiek wierzyć mi się nie chce.. po prostu wpadli...i potem pytanie a ty co się nie chwalisz który tydzień u ciebie tak mi się przykro zrobiło że też przestałam odpisywać do niej ...latem jak napisała czemu już nie piszę to jej odpisałam że nie mam czasu bo dzidziusia sobie robię cały czas....od tamtej pory nie napisała ...jedynie 24 grudnia życzenia mi wysłała
Ci co im przyszło łatwo nie zdają sobie sprawy jaki to dla nas ból

Oby Edyciu no młode narazie młodsze się nie robimy , A np w moim przypadku to narazie wysłali na badania na które się nie można dostać do szpitala i sobie czekaj i ile mam czekać już mnie dobija to czekanie z dnia na dzień i nic się nie dzieje no masakra.
Tak śmiechem żartem trzeba do więzienia iść chyba tam to nie ma kolejek do lekarza i jak ząb boli czy coś od razu mają lekarza...może tak by pójść badania sobie zrobić i wrócić 😂😂

reklama
Nawet najbliżsi to w ogóle się nie którzy nie zastanowię co mówią i takie głupie pytania, będę mieć to będę A nie jeden ma później jeden wcześniej nam też dziewczyny się w końcu uda musimy w to wierzyć

Do góry