Monia1291
Zaangażowana w BB
O takTak wyczekane wstarane bedzie dopiero Kochane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O takTak wyczekane wstarane bedzie dopiero Kochane
Co powiedzą że wpadli o my też będziemy mówić udalo sie nam za 1 razem głupoty będziemy plescWłaśnie mi się nie wydaje że planowali...jak można planować dziecko z facetem którego znasz pół roku
Ja bym nie mogła ale widać może inni mogą
Mąż się śmieje ile razy że moja kotka mnie wyprzedziła 2 razy z ciąża . Też kotce mówię ze na wiosnę ja będę w ciąży a nie ona ...to nawet kotka się śmieje pewnie myśli zobaczymy do wiosny
Co powiedzą że wpadli o my też będziemy mówić udalo sie nam za 1 razem głupoty będziemy plesc
[/QUOT
Dobrze mowisz
Wszytskie za rok o tej porze będziemy albo pędzić na porodowki albo miec juz maleństwa pod choinką tego nam życzę nie tracmy nadziei
u nas nasi znajomi wszyscy dzieciaci tylko my czarne owcy moj sie smieje ze jego koledzy beda 18 dzieciom robic A ten będzie z wózkiem chodziłMąż się śmieje ile razy że moja kotka mnie wyprzedziła 2 razy z ciąża . Też kotce mówię ze na wiosnę ja będę w ciąży a nie ona ...to nawet kotka się śmieje pewnie myśli zobaczymy do wiosny
Oczywiście będziemy się starać próbować i musimy myśleć pozytywnie nie będziemy płakać i się napewno udaWszytskie za rok o tej porze będziemy albo pędzić na porodowki albo miec juz maleństwa pod choinką tego nam życzę nie tracmy nadziei
W sumie trudno ale będzie ta dzidzia i najbardziej kochanau nas nasi znajomi wszyscy dzieciaci tylko my czarne owcy moj sie smieje ze jego koledzy beda 18 dzieciom robic A ten będzie z wózkiem chodził
Ja to tak myslam że nie chciałabym mieć dziecka jak będę stara np po 40, ale jak tak bardzo się chce to i po 40 można. Moja mama pracowała z panią co jak miała 40 lat to dopiero miała pierwsze dziecko no długo się staraliu nas nasi znajomi wszyscy dzieciaci tylko my czarne owcy moj sie smieje ze jego koledzy beda 18 dzieciom robic A ten będzie z wózkiem chodził