reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Mąż się śmieje ile razy że moja kotka mnie wyprzedziła 2 razy 🤣🤣 z ciąża . Też kotce mówię ze na wiosnę ja będę w ciąży a nie ona ...to nawet kotka się śmieje pewnie myśli zobaczymy do wiosny 🤣🤣🤣
u nas nasi znajomi wszyscy dzieciaci tylko my czarne owcy moj sie smieje ze jego koledzy beda 18 dzieciom robic A ten będzie z wózkiem chodził

reklama
u nas nasi znajomi wszyscy dzieciaci tylko my czarne owcy moj sie smieje ze jego koledzy beda 18 dzieciom robic A ten będzie z wózkiem chodził
Ja to tak myslam że nie chciałabym mieć dziecka jak będę stara np po 40, ale jak tak bardzo się chce to i po 40 można. Moja mama pracowała z panią co jak miała 40 lat to dopiero miała pierwsze dziecko no długo się starali

Do góry