reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Oby Ci przepisał i obyś zaszla jak najszybciej bo te starania są bardzo ciężkie
Ja już przeszłam i stymulacjje i droznosc jajowodow i maz nasienie A na koniec laporoskopia ktora nic nie wykazala tylko ze kontrast nie chciał przejść mam nadzieję że jak u mnie pojawi się pecherzyk to wkoncu ruszy bo ja już nie wiem co dalej skoro maz zdrowy A u mnie hormony ok klinika mnie przeraża

Ja już przeszłam i stymulacjje i droznosc jajowodow i maz nasienie A na koniec laporoskopia ktora nic nie wykazala tylko ze kontrast nie chciał przejść mam nadzieję że jak u mnie pojawi się pecherzyk to wkoncu ruszy bo ja już nie wiem co dalej skoro maz zdrowy A u mnie hormony ok klinika mnie przeraża
Życzę Ci żeby wam się udało jak najszybciej i pechezyk był. Ja to już sama nie wiem co mam robić czekam jak nie pójdę na te badania to pewnie inny lekarz też mnie wyśle ja już nie wiem co robic

reklama
Mnie też a jak mówię mężowi o in vitro to nie chce słyszeć... I nawet nie rozumie że mam dość chodzenia do lekarza i ciągle się faszerować lekami jak królik doświadczalny...

Do góry