reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Ja idę w PN i zobaczę czy pękł pęcherzyk w tym drożnym jajniku jak się okaże że nie pękł i nie da mi zastrzyków to chyba zrezygnuje ze starań bo naprawdę chwilami mam dość.
Jak pecherzyk nie pęka powinien ci przepisać zastrzyki na pęknięcie mi bez tego zastrzyka wogole nie pekaly ja to brałam albo w 11 albo w 14 dniu cyklu 2 3 dni orzed owulacja

Ja idę w PN i zobaczę czy pękł pęcherzyk w tym drożnym jajniku jak się okaże że nie pękł i nie da mi zastrzyków to chyba zrezygnuje ze starań bo naprawdę chwilami mam dość.
[/QUOTE
Rezygnować to nie rezygnuj najwyżej zmień lekarza, ja mam pcos nie miałam żadnego monitorowania ani nic z tego, dała mi lekarka na dwa cykle leki to powiedziała że jak zajde w ciążę to będzie dobrze A jak nie to pójdę na badania, więc nie zaszłam A ona powiedziała że będzie szybciej jak pójdę do poradni leczenia niepłodności i tam mnie skieruje więc zanim tam poszłam bo musiałam iść z mężem A praca no trochę zeszło, A jak poszłam to lekarz był strasznie nie miły nie dał mi nawet powiedzieć co mi ta lekarka zalecila zrobił swój wywiad od razu i skierowanie na badania hormonalne, więc czekam na @ żeby iść, jak miałam z zeszłym cyklu to się nie dostałam i teraz czekam żeby znowu spróbować, no jak się znowu nie dostanę to już nie wiem czas leci wszędzie trzeba czekać niby takie proste ale jesczeutrudniaja człowiekowi nawet żeby się na badania dostać i co mam czekać w nieskończoność.

Jak pecherzyk nie pęka powinien ci przepisać zastrzyki na pęknięcie mi bez tego zastrzyka wogole nie pekaly ja to brałam albo w 11 albo w 14 dniu cyklu 2 3 dni orzed owulacja
O to chodzi że nie daje ...ostatnim razem chciałam gdyż w 2 cyklu po clo mi nie pękł to dr przepisał mi właśnie aromek i to wszystko... 😟

reklama
N
No coś powinien zapłacić jak nie pęka ja nie lekarz, ale jakby coś dla i by pękł to mogło by się udać A tak to
Ile wiem bd szła w PN do niego o zobaczymy czy po aromku był pęcherzyk i czy pękł czy nie...jeśli nie pękł a mi nie przepisze zastrzyków to będzie moja ostatnia wizyta u niego..

Do góry