reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
A no najlepiej tak bo tylko się człowiek Jeszce bardziej denerwuje. Ja już się staram jakiś czas i nic i czasami już myślę że wcale nie będę mieć masakra. Czekam n badania hormonalne mam iść do szpitala jak będę mieć @ na dniach powinno być A zobaczymy czy się w ogóle dostanę bo w zeszłym miesiącu się nie dostałam.
Kochana idziesz do szpitala na obserwacje i będą badac hormony? Lekarz tak zalecił? Pytam z ciekawości :)

Jest. Ok. Niby jestem głodna Ale jak poczuje albo zobaczę jedzenie to mnie mdli. Idziemy do rodziców i boję się że będę głupie pytania jak wszystko będzie fuj!
To będziesz pić herbate😊powiesz że nie jesteś głodna i zw sobie weźmiesz. Jakoś u mnie dziwnie spokojnie i bez komentarzy u teściów to się nie dziwię bo oni mają swoją wnusie.

A no najlepiej tak bo tylko się człowiek Jeszce bardziej denerwuje. Ja już się staram jakiś czas i nic i czasami już myślę że wcale nie będę mieć masakra. Czekam n badania hormonalne mam iść do szpitala jak będę mieć @ na dniach powinno być A zobaczymy czy się w ogóle dostanę bo w zeszłym miesiącu się nie dostałam.
Tak u mnie rodzice ze strony męża mają 3 wnucząt i 4 w drodze ale wciąż czekają na Nas i pytania do męża a Ty co nie starasz się przyłoż się bardziej itd itd nie rozumieją że to ja mam problem itd...tylko wciąż że czekają na kolejną 2 u nas 😞😞😞 więc rozumiem...w dodatku w pracy też gadają a co w ciążę nie zachodzisz dziewczyny już dawno na zwolnieniu a Ty na co czekasZ...

Tak u mnie rodzice ze strony męża mają 3 wnucząt i 4 w drodze ale wciąż czekają na Nas i pytania do męża a Ty co nie starasz się przyłoż się bardziej itd itd nie rozumieją że to ja mam problem itd...tylko wciąż że czekają na kolejną 2 u nas 😞😞😞 więc rozumiem...w dodatku w pracy też gadają a co w ciążę nie zachodzisz dziewczyny już dawno na zwolnieniu a Ty na co czekasZ...
No dokładnie na co czekasz A może właśnie czekasz na to dziecko aż się uda, nikt nie rozumie że może u ciebie to nie tak prosto jak to się mysli

No dokładnie na co czekasz A może właśnie czekasz na to dziecko aż się uda, nikt nie rozumie że może u ciebie to nie tak prosto jak to się mysli
No dokładnie ale nikt nie rozumie...ale najgorsze jest to że teście wiedzą że mam problem i że non stop do lekarza chodzę...oni chyba myślą że jak się wlozy to od razu będzie .......to nie kiedyś że praktycznie każdy miał po kilkoro dzieci.....

W dodatku złość mnie bierze że nie pękają mi pęcherzyki a lekarz nie chce dać zastrzyków na pęknięcie...i chwilami się załamuje że nawet do pracy mi się nie chce iść...

Mi od wejścia wszyscy że jakaś blada jestem że coś na rzeczy. Nie chciałam czarnej kawy dolalam mleka to już mamuśki na siebie i uśmieszki że nidy kawy z mlekiem nie pije. Bardzo mnie mdli, kawy wzięłam 3 łyżki (A ja uwielbiam kawe) no i papieroski moje ulubione są bardzo bleeee... oj bardzo... śpię przy stole na siedząco. Tragedia!
To będziesz pić herbate[emoji4]powiesz że nie jesteś głodna i zw sobie weźmiesz. Jakoś u mnie dziwnie spokojnie i bez komentarzy u teściów to się nie dziwię bo oni mają swoją wnusie.

reklama
No i alkohol jest bardzo fuuuuj! Dosłownie czuje się jakbym cały czas miała kaca tylko bez bólu głowy [emoji23]

Do góry