reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Miała któraś z was plamienia brązowe jakieś 8-9 dni po owulacji? Teraz powinnam dostać @ ale na razie cisza, test niby negatywny, nie wiem co mam o tym myśleć...

reklama
Miała któraś z was plamienia brązowe jakieś 8-9 dni po owulacji? Teraz powinnam dostać @ ale na razie cisza, test niby negatywny, nie wiem co mam o tym myśleć...
Witaj z tego co się orientuję to może nawet być implanacja zarodka a test ciążowy to chyba za szybko najlepiej jakoś zrobić kilka dni od niepojawienia się @
Mam nadzieję że się udało i trzymam kciuki ,👶

W pierwszą ciążę udało się zajść za 1 razem. Niestety poroniłam w 10 tygodniu. Tamtą ciążę czułam bóle jajnika zaraz po owulacji. Test to była formalność.
Znowu zaczęliśmy się starać. Testować mogę dopiero 7 stycznia. Ale ja już wiem, że się nie udało, nie czuję tego charakterystycznego bólu.

W pierwszą ciążę udało się zajść za 1 razem. Niestety poroniłam w 10 tygodniu. Tamtą ciążę czułam bóle jajnika zaraz po owulacji. Test to była formalność.
Znowu zaczęliśmy się starać. Testować mogę dopiero 7 stycznia. Ale ja już wiem, że się nie udało, nie czuję tego charakterystycznego bólu.
A może się udało 😉 trzymam kciuki a do 7stycznia to jeszcze troszkę czasu...

Witaj z tego co się orientuję to może nawet być implanacja zarodka a test ciążowy to chyba za szybko najlepiej jakoś zrobić kilka dni od niepojawienia się @
Mam nadzieję że się udało i trzymam kciuki ,👶
Z tymi testami to właśnie nigdy do końca nie wiadomo.. A cierpliwość to niestety nie jest moja mocna strona ;)

Moja najlepsza przyjaciółka ja 2 lata pi ślubie ona miała we wrześniu i przed ślubem mowi do mnie a wy kiedy dziecka nie potraficie sobie zrobić ja po ślubie od razu ja podoba jestem bardzo i we wrześniu ślub od razu jejudalo ale po tych słowach nie potraficie sobie dziecka zrobic nie chxe z nią gadać ani się spotykać pogratulowałam ze jej od razu udalo niech się cieszą ale już na dystans ja man
A no najlepiej tak bo tylko się człowiek Jeszce bardziej denerwuje. Ja już się staram jakiś czas i nic i czasami już myślę że wcale nie będę mieć masakra. Czekam n badania hormonalne mam iść do szpitala jak będę mieć @ na dniach powinno być A zobaczymy czy się w ogóle dostanę bo w zeszłym miesiącu się nie dostałam.

Wg testów owu. owulacji nie mam ale wg monitoringu owu mam i 2 razy miałam pęcherzyk dominujący najpierw na prawym jajniku był dominujący(drożnym) ale mi nie pękł tylko zrobił się torbiel miałam clo nie brać tylko czekać na @ i po @ przyjść do niego sprawdzić czy mi się wchłonął i tak było. Potem poszłam przed owulacja na monitoring i był pęcherzyk dominujący na lewym jajniku (niedroznym) i znów przyjść przed @ sprawdzic czy pękł. I nie pekl ale o dziwo torbiel się nie zrobił. Więc przepisał mi aromek który zaczęłam brać od 3 dnia cyklu przez t dni po 2 tabletki
Teraz do lekarza mam iść w styczniu bo owulacja wypadła mi teraz ale czuję że nic nie będzie z tego ..😭😭😭😭
Bądź dobrej myśli!

reklama
U mnie wszystko dziwne jest. Boli żadnych trochę tylko cięższe cycki i od wczoraj mdłości okropne jeść nic nie mogę. Kupiłam się rano zjeść trochę sałatki jarzynowej i cały czas mnie mdli. Nie wiem jak dziś przeżyje wizytę u rodziców. O alkoholu nawet myśleć nie mogę.
Jak tam kochana lepiej Ci coś czy nic

Do góry