reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Jak dziewczyny w święta? Mam nadzieję, że trochę zapomnialyście o temacie i nie stresujecie się 😊 ja dziś dostałam w końcu @. Mój cykl trwał 42 dni, ciężko określić kiedy będę miała owulacje. Po nowym roku planuję umówić się do mojej gin 😉 tymczasem zaczynam 4 cykl starań. Miłego świętowania!
Ja troszeczkę wyluzowalam ale całkowicie to się nie da zapomnieć dlatego że nie dostałam jeszcze@ i na nią teraz czekam i myśl czy czasem się nie udało, bo jakby mi się teraz udało to bym chyba padła że szczęścia, ale jakoś w to nie wierzę i jak się nie dostanę na badania to też sie umawiać do gin tylko muszę znaleźć jakiegoś innego

U mnie jest to samo moje ciotki dogryzaja mojej mamie kiedy wkoncu babcia zostanie ja jak ich widze to.samo ludzie nie zdają sobie sprawy ze nie każdy ma takie szczescie zajsc szybko ale taka ich natura ciekawscy
Tak rodzina i te pytania głupie człowiek by chciał A nic, mnie moja ciotka bardzo denerwuje bo jej syn ma synka i tak jak nie zadzwoni to jak przyjedzie to o bo jej wnusio i wnusio no czasami to mam ochotę jej przywalic

Tak rodzina i te pytania głupie człowiek by chciał A nic, mnie moja ciotka bardzo denerwuje bo jej syn ma synka i tak jak nie zadzwoni to jak przyjedzie to o bo jej wnusio i wnusio no czasami to mam ochotę jej przywalic
Ja mam teraz wokół mnie pełno dzieci koleżanek w ciąży Jak zaczynałam starania żadna nie była a tu już dzieci ich maja po 1.5 roku a najgorsza jest to że nie mam z kim o tym pogadać ciągle mi wysyłają zdjęcia swoich dzieci zapraszaja na roczki cieszą się wiadomo ale mi tak ciężko na ostatnim roczku to musialam sobie wziasc tabletki uspokajające bo jak patrzylam na te dzieci wszyscy dzieciaci my jedyne małżeństwo bez dzieci przykre strasznie

Ja mam teraz wokół mnie pełno dzieci koleżanek w ciąży Jak zaczynałam starania żadna nie była a tu już dzieci ich maja po 1.5 roku a najgorsza jest to że nie mam z kim o tym pogadać ciągle mi wysyłają zdjęcia swoich dzieci zapraszaja na roczki cieszą się wiadomo ale mi tak ciężko na ostatnim roczku to musialam sobie wziasc tabletki uspokajające bo jak patrzylam na te dzieci wszyscy dzieciaci my jedyne małżeństwo bez dzieci przykre strasznie
Oj dokładnie ja też tak mam wszystkie koleżanki dzieci mają A tu na nie tak patrzysz i aż ci się chce płakać boty byś tak bardzo chciała A tu się nie udaje. I jedna moja koleżanka mnie tak dobija bo zaraz po ślubie była w ciąży zaraz w drugiej i tylko się głupi i pyta kiedy my będziemy mieć dopiero jak powiedziałam że h nas nie tak szybko to się trochę uspokoiła. Jak to jest jedni mają co nie chcą albo się przydarzy sąsiadka to ślub brała A synek miał dwa lata i już była w drugiej😥

U mnie wszystko dziwne jest. Boli żadnych trochę tylko cięższe cycki i od wczoraj mdłości okropne jeść nic nie mogę. Kupiłam się rano zjeść trochę sałatki jarzynowej i cały czas mnie mdli. Nie wiem jak dziś przeżyje wizytę u rodziców. O alkoholu nawet myśleć nie mogę.
No sz
Kurczę szkoda może w poniedziałek jakoś bo naprawdę masz objawy jak na ciążę.

[QUOTE="Verona26, post: 18832081, member
Witam mam na imię Monika ja też jestem nowa .
Ja już 3 cykl się staram 2 poprzednie byłam stymulowana clo i niestety bez efektów. Na monitoringu był pęcherzyk dominujący ale niestety nie pękł i zrobił mi się torbiel krwotoczny 😞 potem miałam czekać do @ i iść po @ znów aby zobaczyć czy mi się wchłonął (brak torbiela).
Następnie lekarz przepisał mi aromek który teraz brałam. Dodatkowo kupilam olej z wiesiołka na śluz płodny lecz efektów w postaci śluzu nie zauwazylam moze go trzeba brać kilka cykli.
Robię testy owulacyjne lecz one chyba są nie dobre czy coś. Już 2 miesiąc stosuje i brak owulacji mimo że na monitoringu lekarz twierdził że owulacja będzie ...sama nie wiem co mam myśleć.

Czy któraś z Was stosowała aromek??

Oj dokładnie ja też tak mam wszystkie koleżanki dzieci mają A tu na nie tak patrzysz i aż ci się chce płakać boty byś tak bardzo chciała A tu się nie udaje. I jedna moja koleżanka mnie tak dobija bo zaraz po ślubie była w ciąży zaraz w drugiej i tylko się głupi i pyta kiedy my będziemy mieć dopiero jak powiedziałam że h nas nie tak szybko to się trochę uspokoiła. Jak to jest jedni mają co nie chcą albo się przydarzy sąsiadka to ślub brała A synek miał dwa lata i już była w drugiej😥
Mi
[QUOTE="Verona26, post: 18832081, member
Witam mam na imię Monika ja też jestem nowa .
Ja już 3 cykl się staram 2 poprzednie byłam stymulowana clo i niestety bez efektów. Na monitoringu był pęcherzyk dominujący ale niestety nie pękł i zrobił mi się torbiel krwotoczny 😞 potem miałam czekać do @ i iść po @ znów aby zobaczyć czy mi się wchłonął (brak torbiela).
Następnie lekarz przepisał mi aromek który teraz brałam. Dodatkowo kupilam olej z wiesiołka na śluz płodny lecz efektów w postaci śluzu nie zauwazylam moze go trzeba brać kilka cykli.
Robię testy owulacyjne lecz one chyba są nie dobre czy coś. Już 2 miesiąc stosuje i brak owulacji mimo że na monitoringu lekarz twierdził że owulacja będzie ...sama nie wiem co mam myśleć.

Czy któraś z Was stosowała aromek??
Ja stosuje aromek najpierw clo po nim ze sluzem bylo ciezko teraz aromek jest ok ale ja jeszcse mialam podawany pregnyl na pęknięcie pęcherzyków ladnie pekaly ale ciazy ni3 bylo mialam robiona w listopadzie laporoskopie i po niej tez bylam stymulowana aromkiem ale nie urosl mi ani jeden pecherzyk

reklama
Do góry