reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

A ja sie ciesze bo dzis mi testy owu wychodza pozytywne, wiec chyba owulacja powrocila..:) tylko czemu tak szybko, dzis 7dc.
Ech bylby prezent na rocznice slubu akurat.. pomarzyć można...:)
Kiedy rocznica? :)
Uwierz mi, że jak robiłam testy owu i zobaczyłam 2 kreski to się cieszyłam jak głupia [emoji23] a co dopiero jak to będzie test...

reklama
Kiedy rocznica? :)
Uwierz mi, że jak robiłam testy owu i zobaczyłam 2 kreski to się cieszyłam jak głupia [emoji23] a co dopiero jak to będzie test...
Heheh no wlasnie ja teraz tak sie ciesze ,😂😂😂 na razie takie testy daja mi wystarczajaca radosc, nie mozna wymagac zbyt wiele

13 wrzesnia, dopiero w tym roku ogarnelismy sie ze slubem (wybralismy kintrowersyjna date 13 w piatek, kazdy oczy stawial 😂) ale razem prawie 6 lat wiec juz jak stare małżeństwo

My mamy 13 października ile to teściowa się nagadala [emoji23][emoji85] więc może na rocznicę nam się uda [emoji110][emoji4]
Heheh no wlasnie ja teraz tak sie ciesze ,[emoji23][emoji23][emoji23] na razie takie testy daja mi wystarczajaca radosc, nie mozna wymagac zbyt wiele

13 wrzesnia, dopiero w tym roku ogarnelismy sie ze slubem (wybralismy kintrowersyjna date 13 w piatek, kazdy oczy stawial [emoji23]) ale razem prawie 6 lat wiec juz jak stare małżeństwo

Moim znajomi też w tym roku slubowali 13.09 właśnie w piątek. Ja tam nie wierzę w przesady. Ja slubowalam w kwietniu bo "r" i jeszcze się nie pozabijalismy [emoji23][emoji23][emoji23]
Heheh no wlasnie ja teraz tak sie ciesze ,[emoji23][emoji23][emoji23] na razie takie testy daja mi wystarczajaca radosc, nie mozna wymagac zbyt wiele

13 wrzesnia, dopiero w tym roku ogarnelismy sie ze slubem (wybralismy kintrowersyjna date 13 w piatek, kazdy oczy stawial [emoji23]) ale razem prawie 6 lat wiec juz jak stare małżeństwo

My mamy 13 października ile to teściowa się nagadala [emoji23][emoji85] więc może na rocznicę nam się uda [emoji110][emoji4]
O to miesiac roznicy :) u nas tez tesciowie srednio patrzyli na date ,😂 w ogole fajnie bylo patrzec na reakcje innych, nawet ksiadz byl wielce zdziwiony czemu taka data.
To trzymam kciuli zeby prezent na rocznice byl udany:)

O to miesiac roznicy :) u nas tez tesciowie srednio patrzyli na date ,[emoji23] w ogole fajnie bylo patrzec na reakcje innych, nawet ksiadz byl wielce zdziwiony czemu taka data.
To trzymam kciuli zeby prezent na rocznice byl udany:)
Też mi się wydaje że nie ma reguły kiedy.. Jak ktoś ma być dla siebie to będzie [emoji4]

U mnie 5 dni do @ i miałam nie przeżywac ale jednak robi się przykro, że się nie udało.. [emoji2368]

Też mi się wydaje że nie ma reguły kiedy.. Jak ktoś ma być dla siebie to będzie [emoji4]

U mnie 5 dni do @ i miałam nie przeżywac ale jednak robi się przykro, że się nie udało.. [emoji2368]
5 dni do @ to jeszcze nie powiedziane ze stracony... wiem nawet jak wiedzialam ze cykl bez owu to i tak z tylu glowy gdzies ciagle bylo.. ciezko nie myslec niestety

reklama
Ja się starałam dalej bo myślałam że mam płodne, Ale ten śluz jest taki dziwny i w takich ilościach że nie ogarniam. Dzisiaj cały dzień w pracy do kibelka latałam bo myślałam że to okres, ale boli brzucha nie ma. Leje się że mnie normalnie, przejrzysty, wodnisty, czasami trochę Bielawy, Ale mniej rozciagliwy niż w dni płodne. Nie wiem co jest grane. A może się udało? [emoji848] Teraz gdzieś czytałam że dziewczyny pisały na początku ciąży o wodnistych uplawach. Chyba nie wytrzymam z tym testem do piatku.

Do góry