reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja się starałam dalej bo myślałam że mam płodne, Ale ten śluz jest taki dziwny i w takich ilościach że nie ogarniam. Dzisiaj cały dzień w pracy do kibelka latałam bo myślałam że to okres, ale boli brzucha nie ma. Leje się że mnie normalnie, przejrzysty, wodnisty, czasami trochę Bielawy, Ale mniej rozciagliwy niż w dni płodne. Nie wiem co jest grane. A może się udało? [emoji848] Teraz gdzieś czytałam że dziewczyny pisały na początku ciąży o wodnistych uplawach. Chyba nie wytrzymam z tym testem do piatku.
To może zrób jutro?
Tez czytałam o tym sluzie, że dziewczyny taki maja... A kiedy powinna przyjść @?

reklama
Postaram się poczekać do piątku i wtedy zrobię, jak będzie negatywny to czekam cierpliwie na @. Będzie wiadomo że owulacja się opoznila.

Fajnie by było gdyby ta pierwsza opcja się sprawdziła [emoji87] Ja boję się trochę rozczarowania i że znów wyjdą negatywne. Wolę poczekać do 20. Dobrze że nie mam testów w domu bo pewnie już jakiś poszedł by w ruch [emoji23][emoji16]
Raczej ta pierwsza opcja ale ja bym robila testy, nie wytrzymalabym[emoji85]

reklama
Do góry