reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Fajnie że już coś odczuwasz... [emoji4] Napewno to musi być fajne uczucie, mam nadzieję że niedługo je poznam [emoji4]
Dzisiaj byłby dzień przed @, ale za to ruszyły objawy pełna para. Chyba organizm daje znać: „Halo, Stara przygotuj się! Mamy ta fasole w piekarniku!”
Jak zawsze temperatura 35,8-35,9 skoczyła podczas owu do 36,4-36,7 to od dzisiaj 37,2.
Śluz biały gesty, a przez ostatni tydzień susza.
Piersi nieśmiałe dzisiaj z rana dały o sobie znać, żeby teraz wyraźnie zaznaczyć swą obecność i niezadowolenie [emoji848]
I padam na twarz, jak wracałam do domu to marzyłam o łóżku... taka drzemka na 15 minutek... [emoji4]
Ale powiem Wam, miłe to :)

Moj szef uwaza ze ciaza to nie choroba w pracy kamieni nie nosimy :) jestesmy projektantami wiec ciezko nie mamy 😂 ale mysle ze jest wyrozumialy i zrozumialby zwolnienie. (Tez mam nieokreslony)

Ja już postanowiłam że jak znajdę w ciążę napewno nie będę pracować, bo czasami trochę dzwigam, więc nie będę ryzykować. Zapisze zwolnienie i niech se robią co chcą! [emoji23][emoji23][emoji23]
Moj szef uwaza ze ciaza to nie choroba w pracy kamieni nie nosimy :) jestesmy projektantami wiec ciezko nie mamy [emoji23] ale mysle ze jest wyrozumialy i zrozumialby zwolnienie. (Tez mam nieokreslony)

U mnie jest to samo :/ i ja się szybko wkurzam. Już bym chciała zadzwonić że nie przyjdę... :) a ta "lekka" to poprostu chorobowe, że jesteś w ciąży i siedzisz w domku a oni płacą :)
Ja już postanowiłam że jak znajdę w ciążę napewno nie będę pracować, bo czasami trochę dzwigam, więc nie będę ryzykować. Zapisze zwolnienie i niech se robią co chcą! [emoji23][emoji23][emoji23]

Bozesz CO tu masz za super pracę... W urzędzie gdzieś pracujesz? Ja aż tak chce [emoji4] Ja znów mam umowę na zastępstwo i teraz w sumie najlepszy moment na to bym zaszła w ciążę, Ale czy się uda, nie mam pojęcia.

Spółka Skarbu Państwa, ale raz jest dobrze raz trochę gorzej...
Z tym urlopem akurat jest fajnie. Już myślałam, ze zanim się zbiorę do dzieci to go odwołają i kiszka ;)

No niestety budżetówki to już nie to co kiedyś. My np mamy dofinansowanie do wczasów do 2000 na osobę. Także to jest mega spoko [emoji4] wystarczy mieć fakturę z biura podróży i po wakacjach Ci zwracają.
Spółka Skarbu Państwa, ale raz jest dobrze raz trochę gorzej...
Z tym urlopem akurat jest fajnie. Już myślałam, ze zanim się zbiorę do dzieci to go odwołają i kiszka ;)

reklama
A ja sie ciesze bo dzis mi testy owu wychodza pozytywne, wiec chyba owulacja powrocila..:) tylko czemu tak szybko, dzis 7dc.
Ech bylby prezent na rocznice slubu akurat.. pomarzyć można...:)

Do góry