reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Fajnie że już coś odczuwasz... [emoji4] Napewno to musi być fajne uczucie, mam nadzieję że niedługo je poznam [emoji4]
Dzisiaj byłby dzień przed @, ale za to ruszyły objawy pełna para. Chyba organizm daje znać: „Halo, Stara przygotuj się! Mamy ta fasole w piekarniku!”
Jak zawsze temperatura 35,8-35,9 skoczyła podczas owu do 36,4-36,7 to od dzisiaj 37,2.
Śluz biały gesty, a przez ostatni tydzień susza.
Piersi nieśmiałe dzisiaj z rana dały o sobie znać, żeby teraz wyraźnie zaznaczyć swą obecność i niezadowolenie [emoji848]
I padam na twarz, jak wracałam do domu to marzyłam o łóżku... taka drzemka na 15 minutek... [emoji4]
Ale powiem Wam, miłe to :)

Moj szef uwaza ze ciaza to nie choroba w pracy kamieni nie nosimy :) jestesmy projektantami wiec ciezko nie mamy 😂 ale mysle ze jest wyrozumialy i zrozumialby zwolnienie. (Tez mam nieokreslony)

Ja już postanowiłam że jak znajdę w ciążę napewno nie będę pracować, bo czasami trochę dzwigam, więc nie będę ryzykować. Zapisze zwolnienie i niech se robią co chcą! [emoji23][emoji23][emoji23]
Moj szef uwaza ze ciaza to nie choroba w pracy kamieni nie nosimy :) jestesmy projektantami wiec ciezko nie mamy [emoji23] ale mysle ze jest wyrozumialy i zrozumialby zwolnienie. (Tez mam nieokreslony)

U mnie jest to samo :/ i ja się szybko wkurzam. Już bym chciała zadzwonić że nie przyjdę... :) a ta "lekka" to poprostu chorobowe, że jesteś w ciąży i siedzisz w domku a oni płacą :)
Ja już postanowiłam że jak znajdę w ciążę napewno nie będę pracować, bo czasami trochę dzwigam, więc nie będę ryzykować. Zapisze zwolnienie i niech se robią co chcą! [emoji23][emoji23][emoji23]

Bozesz CO tu masz za super pracę... W urzędzie gdzieś pracujesz? Ja aż tak chce [emoji4] Ja znów mam umowę na zastępstwo i teraz w sumie najlepszy moment na to bym zaszła w ciążę, Ale czy się uda, nie mam pojęcia.

Spółka Skarbu Państwa, ale raz jest dobrze raz trochę gorzej...
Z tym urlopem akurat jest fajnie. Już myślałam, ze zanim się zbiorę do dzieci to go odwołają i kiszka ;)

No niestety budżetówki to już nie to co kiedyś. My np mamy dofinansowanie do wczasów do 2000 na osobę. Także to jest mega spoko [emoji4] wystarczy mieć fakturę z biura podróży i po wakacjach Ci zwracają.
Spółka Skarbu Państwa, ale raz jest dobrze raz trochę gorzej...
Z tym urlopem akurat jest fajnie. Już myślałam, ze zanim się zbiorę do dzieci to go odwołają i kiszka ;)

reklama
A ja sie ciesze bo dzis mi testy owu wychodza pozytywne, wiec chyba owulacja powrocila..:) tylko czemu tak szybko, dzis 7dc.
Ech bylby prezent na rocznice slubu akurat.. pomarzyć można...:)

Do góry