reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja się nie znam ale może się przestymulowalas..
Może być może kto to wie . Ale po tylko 3 tabletkach nie sądzę. Zaraz będę dzwonić do mojego lekarza. On ostrzegał ze w moim przypadku będzie dużo ale liczą się dominujące. Tak jak mówię na całkowicie dobrym cyklu idealnym 28dni zawsze miałam ta stymulację wiec wszystko się może zdarzyć.

reklama
Może być może kto to wie . Ale po tylko 3 tabletkach nie sądzę. Zaraz będę dzwonić do mojego lekarza. On ostrzegał ze w moim przypadku będzie dużo ale liczą się dominujące. Tak jak mówię na całkowicie dobrym cyklu idealnym 28dni zawsze miałam ta stymulację wiec wszystko się może zdarzyć.
Skoro masz swoje cykle normalne to clo chyba nie jest potrzebne..

Skoro masz swoje cykle normalne to clo chyba nie jest potrzebne..
Kurcze nie chce mi się juz tłumaczyć. ....
Ja mam bardzo dobrego specjalistę profesora i on sam mi to podpowiedział ze miał dużo pacjentek co starały się ponad rok i nic zastosowali na calkowiecie poprawnym cyklu i 85% z tych dziewczyn zaciazylo. To jest mały wspomagacz! Sama pytałam a y ja mogę to brać jak mam swoją owu i pękają pecharzyki a ten oczywiście . Wiec jeśli mi to powiedział profesor to wierzę że tak jest . Ja jak nie wiem czegoś to się nie wypowiadam . To jest coś takiego nie wiem a się wypowiem a skąd masz takie informacje ze kobiet nie mogą brać clo na pobudzenie jeśli mają swoją owu ? To będą wtedy mieć 2 lub 3 lub 4 i o to chodzi aby zwiększyć szanse . Bo tłumaczył mi lekarz ze wtedy hormony trochę głupieją i zaskakuje. Inaczej by mi tego nie dawał . No i ja brałam tylko 3tabl (i ani pol wiecej tak powiedzial doktor ) nie jak inne nawet 10 biorą bp 2 z dziennie przez 5dni .

Kurcze nie chce mi się juz tłumaczyć. ....
Ja mam bardzo dobrego specjalistę profesora i on sam mi to podpowiedział ze miał dużo pacjentek co starały się ponad rok i nic zastosowali na calkowiecie poprawnym cyklu i 85% z tych dziewczyn zaciazylo. To jest mały wspomagacz! Sama pytałam a y ja mogę to brać jak mam swoją owu i pękają pecharzyki a ten oczywiście . Wiec jeśli mi to powiedział profesor to wierzę że tak jest . Ja jak nie wiem czegoś to się nie wypowiadam . To jest coś takiego nie wiem a się wypowiem a skąd masz takie informacje ze kobiet nie mogą brać clo na pobudzenie jeśli mają swoją owu ? To będą wtedy mieć 2 lub 3 lub 4 i o to chodzi aby zwiększyć szanse . Bo tłumaczył mi lekarz ze wtedy hormony trochę głupieją i zaskakuje. Inaczej by mi tego nie dawał . No i ja brałam tylko 3tabl (i ani pol wiecej tak powiedzial doktor ) nie jak inne nawet 10 biorą bp 2 z dziennie przez 5dni .
Nie wnikam.

Ja brałam więcej niż 10 bo nie miałam swojej owulacji więc dla mnie to bez sensu brać przy normalnych cyklach ale ok.

Hej laseczki [emoji7][emoji7][emoji7] Przyszłam pokazać wam moja dzisiejsza kreseczeke [emoji7][emoji7][emoji7]
20200129_110428.jpeg

reklama
Nie byłam. Laboratorium dzisiaj nieczynne. Chciałam ją jutro. Ale byłam dzisiaj u rodzinnego po zwolnienie i powiedział że mam na razie nie powtarzać bo to niepotrzebny stres dla mnie [emoji4] że mam się umówić do giną j on wszystko sprawdzi. Mówił że jak testy pozytywne i beta była powyżej 5 to jest ciaza napewno [emoji4]
Super przyrost. Byłaś na becie dziś ?

Do góry