Coś ominelam?@Wesoła_Aga mam nadzieję, że Cię nie uraziłam jeszcze raz przepraszam.
reklama
Ja też żeby w ogóle nic nie mówićNo nie wiem myślałam, że rozmawiałaś z nim na ten temat. Ja w tym cyklu obrałam taktykę żeby nie mówić kiedy owu
Daraa_94
Fanka BB :)
Kurcze Aga odpowiedziała Werce, a ja napisałam czy też idzie na betę i źle przeczytałam a przecież wiem, że jest po becie. Ja to zawsze muszę coś odjebacCoś ominelam?
Daraa_94
Czy to coś pomoże to nie wiem...
Ja też żeby w ogóle nic nie mówić
Spokojnie aga się nie obraża to super babka. Ogólnie ja polubiłam fajnie ze jesteście ty tezKurcze Aga odpowiedziała Werce, a ja napisałam czy też idzie na betę i źle przeczytałam a przecież wiem, że jest po becie. Ja to zawsze muszę coś odjebac
Daraa_94
No dzięki i wzajemnie [emoji3531]
Spokojnie aga się nie obraża to super babka. Ogólnie ja polubiłam [emoji4] fajnie ze jesteście ty tez
Wesoła_Aga
@Wesoła_Aga mam nadzieję, że Cię nie uraziłam jeszcze raz przepraszam.
Spokojnie może i mam paskudny teraz okres... ale to nie znaczy, że się obrażam. Nie masz za co przepraszać. Nie da się pamiętać każdego kto tu wysiaduje, normalne.
Razem zawsze raźniej. Możesz się starać z dostnexem ale weź 1/4tabletki gdzieś w owu potem przeciag ta kolejną bo tego w ciąży nie wolno brać ogólnie pamiętaj ciąża zaczyna się po zagniezdzeniu przed możesz brać staraj się unikać dostinexu około 7dpo aż do @ lub pozytywnego testu jak test będzie pozytywny nie wolno ci tego brać tak mi lekarz wytłumaczył czyli tableteczka w owu potem około 5, 6 dpo potem nic aż do @ chyba że ciąża będzie to już w ogóle nie braćNo dzięki i wzajemnie [emoji3531]
Wesoła_Aga
Czy to coś pomoże to nie wiem...
Ja jak rzuciłam luźno facetowi wiesz co nei będę teraz Ci mówić kiedy i bedziemy co 2 - 3 dni maraton.
A on dobra, do boju. Może tak bedzie nawet lepiej.
Chyba zazdrości sąsiadom
reklama
Daraa_94
Teraz mam wziąć jutro i w sobotę, w następna środę (piątek owu) więc wezmę jeszcze w sobotę. I ten euthyrox, nie pije kawy chociaż ja zazwyczaj to takie siuski w pracy bo 3w1 ale zawsze coś. Ok 10 zrobię wyniki nowe krwi mocz cała tarczyce prolaktynę progesteron.Razem zawsze raźniej. Możesz się starać z dostnexem ale weź 1/4tabletki gdzieś w owu potem przeciag ta kolejną bo tego w ciąży nie wolno brać ogólnie pamiętaj ciąża zaczyna się po zagniezdzeniu przed możesz brać staraj się unikać dostinexu około 7dpo aż do @ lub pozytywnego testu jak test będzie pozytywny nie wolno ci tego brać tak mi lekarz wytłumaczył czyli tableteczka w owu potem około 5, 6 dpo potem nic aż do @ chyba że ciąża będzie to już w ogóle nie brać