reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Nie byłam. Laboratorium dzisiaj nieczynne. Chciałam ją jutro. Ale byłam dzisiaj u rodzinnego po zwolnienie i powiedział że mam na razie nie powtarzać bo to niepotrzebny stres dla mnie [emoji4] że mam się umówić do giną j on wszystko sprawdzi. Mówił że jak testy pozytywne i beta była powyżej 5 to jest ciaza napewno [emoji4]
To super . To się oszczędzaj u mnie w 5+3 albo 5+4 było już widać takie serduszko pulsujace na ekranie ale nie było jeszcze słychać serca tylko było widać jak się rusza serce tak pompowalo. Ale po 6tyg juz serduszko słychać . Jeszcze ci 2tyg zostały i możesz do gin iść może serduszko juz będzie
Dal ci zwolnienie l4 ?

reklama
Dał mi zwolnienie do przyszłego piątku A do giną wtedy bym poszła jeszcze w następnym tygodniu [emoji4] żeby zwolnienie dał dalej [emoji4]
To super . To się oszczędzaj u mnie w 5+3 albo 5+4 było już widać takie serduszko pulsujace na ekranie ale nie było jeszcze słychać serca tylko było widać jak się rusza serce tak pompowalo. Ale po 6tyg juz serduszko słychać . Jeszcze ci 2tyg zostały i możesz do gin iść może serduszko juz będzie
Dal ci zwolnienie l4 ?

Hej dziewczyny jestem tu nowa.
Otóż w skrócie powiem wam moją historie. Staramy się z meżem o dziecko 1,5 roku. Moje cykle są bardzo nieregularne ostatni w grudniu był 39dni , ostatnia @ 16.12 - 20.12 dziś jest 45dc nadal nie ma okresu. Miałam delikatnie brązowy śluz było tego naprawdę niewiele kiedy moja aplikacja pokazywala że pora na miesiączkę. Według średnich oblicze apki @ spóźnia się już 8dni. W niedziele robilam test wyszedł cień cienia drugiej kreski , wczoraj popołudniu test i dziś rano z pierwszego moczu negatywny. Czuje kłucie jajników i delikatnie bóle w dole brzucha, piersi i sutki bolą przy dotykaniu.

Jak było u was czy testy wyszły negatywnie a jednak była ciąża , lub po jakim czasie wyszedł wam pozytywny test ?

To już 45dc albo mój organizm jeszcze bardziej się rozregulował albo chce mi zrobić wspaniałą niesppdziankę ! 😊

Podzielcie się swoimi doświadczeniami 😊

Otóż w skrócie powiem wam moją historie. Staramy się z meżem o dziecko 1,5 roku. Moje cykle są bardzo nieregularne ostatni w grudniu był 39dni , ostatnia @ 16.12 - 20.12 dziś jest 45dc nadal nie ma okresu. Miałam delikatnie brązowy śluz było tego naprawdę niewiele kiedy moja aplikacja pokazywala że pora na miesiączkę. Według średnich oblicze apki @ spóźnia się już 8dni. W niedziele robilam test wyszedł cień cienia drugiej kreski , wczoraj popołudniu test i dziś rano z pierwszego moczu negatywny. Czuje kłucie jajników i delikatnie bóle w dole brzucha, piersi i sutki bolą przy dotykaniu.

Jak było u was czy testy wyszły negatywnie a jednak była ciąża , lub po jakim czasie wyszedł wam pozytywny test ?

To już 45dc albo mój organizm jeszcze bardziej się rozregulował albo chce mi zrobić wspaniałą niesppdziankę ! [emoji4]

Podzielcie się swoimi doświadczeniami [emoji4]
zrób betę wszystko się wyjaśni :)

Nie wiem czy czytałaś wątek. Ja miałam podobną sytuację w zeszłym miesiącu. Miałam 10 dpo test na którym był cień cienia kreski, na następny dzień cień cienia A w niedzielę był negatywny też już. I w środę dostałam okres niestety. Nie wiem czy to nie była po prostu ciąży biochemiczna. Brałam antybiotyk, może zarodek zaslaby i się nie zagniezdzil. Tak podejrzewam, ale pewności nie mam. W tamtym cyklu byłam.po antybiotykach i cykl trwał 43 dni owu była dopiero w 29 dc. W tym miesiącu miałam od 24 dc cienie kresek Ale po czasie. Nie wierzyłam, myślałam że znów mnie testy robią w bambuko. Ale cień wychodził coraz ciemniejszy i w 26dc się bardzo wkurzylam i pojechałam popołudniu na bete. I wyszło 13.25, czyli świeżo po zagniezdzaniu dlatego takie dziwne te kreski wychodziły [emoji4] Ja miałam Taki dziwny przypadek. A może zrobilabys bete? Miałabyś czarno na białym [emoji4]

To już 45dc albo mój organizm jeszcze bardziej się rozregulował albo chce mi zrobić wspaniałą niesppdziankę ! [emoji4]

Podzielcie się swoimi doświadczeniami [emoji4]

Nie wiem czy czytałaś wątek. Ja miałam podobną sytuację w zeszłym miesiącu. Miałam 10 dpo test na którym był cień cienia kreski, na następny dzień cień cienia A w niedzielę był negatywny też już. I w środę dostałam okres niestety. Nie wiem czy to nie była po prostu ciąży biochemiczna. Brałam antybiotyk, może zarodek zaslaby i się nie zagniezdzil. Tak podejrzewam, ale pewności nie mam. W tamtym cyklu byłam.po antybiotykach i cykl trwał 43 dni owu była dopiero w 29 dc. W tym miesiącu miałam od 24 dc cienie kresek Ale po czasie. Nie wierzyłam, myślałam że znów mnie testy robią w bambuko. Ale cień wychodził coraz ciemniejszy i w 26dc się bardzo wkurzylam i pojechałam popołudniu na bete. I wyszło 13.25, czyli świeżo po zagniezdzaniu dlatego takie dziwne te kreski wychodziły [emoji4] Ja miałam Taki dziwny przypadek. A może zrobilabys bete? Miałabyś czarno na białym [emoji4]
Właśnie z tą betą chciałabym troszkę poczekać ponieważ pare miesiecy temu miałam podobną sytuacje ale cykl nie był tak długi i po becie na drugi dzień zaraz dostałam okres. Mieszkam w Norwegii więc u nas z tymi wszystkimi badaniami inaczej jest , nie tak jak w Polsce. Wiec myślę jeszcze poczekać chwilkę do następnego poniedziałku. Jeśli @ się do tego czasu nie pojawi pójdę na bete :) Gartulacje dla was dziewczyny trzymam kciuki żeby wszystko u was było dobrze ,a u mnie żeby @ się nie pojawiła ! 😊🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
Mu również trzymamy z Ciebie kciuki [emoji7] Oby wszystko poszło po Twojej myśli i wstretna @nie nadeszła [emoji4]
Właśnie z tą betą chciałabym troszkę poczekać ponieważ pare miesiecy temu miałam podobną sytuacje ale cykl nie był tak długi i po becie na drugi dzień zaraz dostałam okres. Mieszkam w Norwegii więc u nas z tymi wszystkimi badaniami inaczej jest , nie tak jak w Polsce. Wiec myślę jeszcze poczekać chwilkę do następnego poniedziałku. Jeśli @ się do tego czasu nie pojawi pójdę na bete :) Gartulacje dla was dziewczyny trzymam kciuki żeby wszystko u was było dobrze ,a u mnie żeby @ się nie pojawiła ! [emoji4][emoji1695][emoji1695][emoji1695]

Do góry