reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Ogólnie to tak mam wizytę u polskiego gina w niedziele musze tylko tam jechać a tak to robi mi monitoring kobita z UK i ona się Głowno zna taka prawda liczy 20min usg robi mi 20 min i mnie już wszystko boli !
Zachwycona ze strasznie dużo pecharzykow doliczyć się nie może a mam dość . A do niedzieli może być za późno bo to będzie mój 13 dc a ja wtedy juz owu miewam wiec nie wiem . Ogólnie cykle 27,28 dni owu w 13 , 14 dniu rzadko ale są juz w 12 dc owu . Wiec boje się za późno będzie jeszcze wizytę mam wieczorem a nie rano spróbuję to przełożyć na rano . Ogólnie kluja mnie jajniki oba jakby tam nie było 5 tylko 10 i wszystkie rosły . Z jednej strony to dobrze bo jestem płodna z drugiej strony źle bo chyba będę musiała przeoczyć cykl . Ja myślałam że max 3 będą ale 5 jeszcze to było tak ze było 8 ale te pozostałe 3 były mniejsze ale one też mogą "dogonić " bo w 7dc pecharzyki miały 12 mm 13mm 12.5mm i tak dalej czyli to mm było zbliżone reszta malutka ale prawy jajnik babka nie widziała jajnika bo powiedziała ze jest tak obsypany pecharzykami ze jest ich tam cała masa ake ich nie zliczy bo były malutkie większych było około 15 ake w tych 5 dominujących równo rosnących o matko !
Nie staram się na pewno aż do niedzieli . Co mi powie . Ale dziewczyny pisały ze po clo endometrium słabe moje miało 6mm w 7dc - sukces ! Do tego ze miały sachare tam u mnie powódź! Pełno śluzu plodnego szok nad szokiem.

Pewnie, że korzystaj i nie daj sobie wmawiać, że nie dasz rady :) Może to znak!! I przede wszystkim Twoja szansa :)

😍 😍 😍

Sama se zaraz w dupe podam ten clo 😂 😂 😂

Kochanie???????? Gdzie jesteś????
Agus zawsze możesz spróbować clo na stymulację na zdrowym cyklu bez problemów z owu wychodujesz taka ilość ze ciąża murowana 😂

reklama
Do góry