Dziewczyny na wątku starania z clo mi napisały ze raczej pekna wszystkie jak idą równo równo rosną. A u mnie równo idą równo rosną aż 5 .Później doczytałam, że te pęcherzyki rosną tak samo... Ciężka sprawa
reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
No nie wiem co Ci doradzić. Co Twój mąż na to?Dziewczyny na wątku starania z clo mi napisały ze raczej pekna wszystkie jak idą równo równo rosną. A u mnie równo idą równo rosną aż 5 .
Daria zwaryjowalas nie powiedziałam mu !!!!!! Po co ? Wtedy było by po staraniach powiedziałam ze 2pecharzyki powinny byćNo nie wiem co Ci doradzić. Co Twój mąż na to?
@Wesoła_Aga ja nie widzę nic u dołu u ciebie ani u żadnej . Jak to zrobiłaś to tez nie mam pojęcia .
Wesoła_Aga
@Wesoła_Aga ja nie widzę nic u dołu u ciebie ani u żadnej . Jak to zrobiłaś to tez nie mam pojęcia .
Też korzystasz z aplikacji w telefonie? może w apce nie widać Ja na komputerze mam
Ogólnie to tak mam wizytę u polskiego gina w niedziele musze tylko tam jechać a tak to robi mi monitoring kobita z UK i ona się Głowno zna taka prawda liczy 20min usg robi mi 20 min i mnie już wszystko boli !
Zachwycona ze strasznie dużo pecharzykow doliczyć się nie może a mam dość . A do niedzieli może być za późno bo to będzie mój 13 dc a ja wtedy juz owu miewam wiec nie wiem . Ogólnie cykle 27,28 dni owu w 13 , 14 dniu rzadko ale są juz w 12 dc owu . Wiec boje się za późno będzie jeszcze wizytę mam wieczorem a nie rano spróbuję to przełożyć na rano . Ogólnie kluja mnie jajniki oba jakby tam nie było 5 tylko 10 i wszystkie rosły . Z jednej strony to dobrze bo jestem płodna z drugiej strony źle bo chyba będę musiała przeoczyć cykl . Ja myślałam że max 3 będą ale 5 jeszcze to było tak ze było 8 ale te pozostałe 3 były mniejsze ale one też mogą "dogonić " bo w 7dc pecharzyki miały 12 mm 13mm 12.5mm i tak dalej czyli to mm było zbliżone reszta malutka ale prawy jajnik babka nie widziała jajnika bo powiedziała ze jest tak obsypany pecharzykami ze jest ich tam cała masa ake ich nie zliczy bo były malutkie większych było około 15 ake w tych 5 dominujących równo rosnących o matko !
Nie staram się na pewno aż do niedzieli . Co mi powie . Ale dziewczyny pisały ze po clo endometrium słabe moje miało 6mm w 7dc - sukces ! Do tego ze miały sachare tam u mnie powódź! Pełno śluzu plodnego szok nad szokiem.
Zachwycona ze strasznie dużo pecharzykow doliczyć się nie może a mam dość . A do niedzieli może być za późno bo to będzie mój 13 dc a ja wtedy juz owu miewam wiec nie wiem . Ogólnie cykle 27,28 dni owu w 13 , 14 dniu rzadko ale są juz w 12 dc owu . Wiec boje się za późno będzie jeszcze wizytę mam wieczorem a nie rano spróbuję to przełożyć na rano . Ogólnie kluja mnie jajniki oba jakby tam nie było 5 tylko 10 i wszystkie rosły . Z jednej strony to dobrze bo jestem płodna z drugiej strony źle bo chyba będę musiała przeoczyć cykl . Ja myślałam że max 3 będą ale 5 jeszcze to było tak ze było 8 ale te pozostałe 3 były mniejsze ale one też mogą "dogonić " bo w 7dc pecharzyki miały 12 mm 13mm 12.5mm i tak dalej czyli to mm było zbliżone reszta malutka ale prawy jajnik babka nie widziała jajnika bo powiedziała ze jest tak obsypany pecharzykami ze jest ich tam cała masa ake ich nie zliczy bo były malutkie większych było około 15 ake w tych 5 dominujących równo rosnących o matko !
Nie staram się na pewno aż do niedzieli . Co mi powie . Ale dziewczyny pisały ze po clo endometrium słabe moje miało 6mm w 7dc - sukces ! Do tego ze miały sachare tam u mnie powódź! Pełno śluzu plodnego szok nad szokiem.
No właśnie z telefonu korzystam ale nie mam apkiTeż korzystasz z aplikacji w telefonie? może w apce nie widać Ja na komputerze mam
Agus zawsze możesz spróbować clo na stymulację na zdrowym cyklu bez problemów z owu wychodujesz taka ilość ze ciąża murowanaPewnie, że korzystaj i nie daj sobie wmawiać, że nie dasz rady Może to znak!! I przede wszystkim Twoja szansa
Sama se zaraz w dupe podam ten clo
Kochanie???????? Gdzie jesteś????
Daraa_94
@Wesoła_Aga mam nadzieję, że Cię nie uraziłam jeszcze raz przepraszam.
reklama
Daraa_94
No nie wiem myślałam, że rozmawiałaś z nim na ten temat. Ja w tym cyklu obrałam taktykę żeby nie mówić kiedy owuDaria zwaryjowalas nie powiedziałam mu !!!!!! Po co ? Wtedy było by po staraniach powiedziałam ze 2pecharzyki powinny być