reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Gdzie masz ten suwaczek ?

Pod każdym postem jest taki obrazek :) na samiutkim dole moich postów ;) Ktoś mądry mnie nauczył go wklejać he he.

Co Ty kochana panikujesz? Powinnaś się cieszyć i skakać do góry, że masz pięciokrotnie wyższa szanse na bobaska. To że jest 5 nie znaczy, że od razu się przyjmą a z bliżniakami nawet też sobie poradzisz :) Kobiety to twarde zawodniczki :) :) Także bierz chłopa do wyra i jęcz jak moi sąsiedzi 😂 😂

Cieszcie sie sobą, seksem i niech pierza fruwają!

Załączniki

• Przechwytywanie.PNG
    Przechwytywanie.PNG
    28,5 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Jezu przepraszam Cię bardzo... Źle przeczytałam już wiem co miałaś na myśli.

Kurcze ja go nie widzę jak mam aplikacje :/
Nie. Dlaczego bym miała iść? Oj chyba coś Ci się pomieszało ;)

Suwaczek na dole (ten taki obrazek) pokazuje Ci na którym etapie cyklu jestem ;)

Bete robiłam w sobotę - 0,2 ;) a @ przyszła w poniedziałek ten co był ;)

Sama sobie zasłużyłam na taką betę, bo nie wiedziałam jak brać Luteinę, do karty informacyjnej od lekarza nie zajrzałam tylko zgniotłam [emoji17] [emoji17] za długo brałam Luteinę i po prostu okres nie przyszedł, bo jej nie odstawiłam - idiotka blondynka ze mnie. Ironia losu nie dość, że blondi to jeszcze ciemna... (np co do Luteiny). Dopiero potem widzę na tej kartce Zalecono Luteinę 2X50 14-24 dc a ja to żarłam zdaje się do 28 dc :D do dnia kiedy bete robiłam :oo: Porażka na całej lini!

Pod każdym postem jest taki obrazek :) na samiutkim dole moich postów ;) Ktoś mądry mnie nauczył go wklejać he he.

Co Ty kochana panikujesz? Powinnaś się cieszyć i skakać do góry, że masz pięciokrotnie wyższa szanse na bobaska. To że jest 5 nie znaczy, że od razu się przyjmą a z bliżniakami nawet też sobie poradzisz :) Kobiety to twarde zawodniczki :) :) Także bierz chłopa do wyra i jęcz jak moi sąsiedzi 😂 😂

Kochana to się łatwo mówi uwierz łatwo mówi . Nie dam rady z więcej niż dwa wiec nie wiem czy beda przytulanki narazie mam sam orgazm (sorry za to ) bo mam takie parcie jak fix . Do czwartku wtedy się dowiem dokładnie ale na wątku starania z clo dziewczyny napisały ze raczej pekna wszystkie bo i te 5 razem rośnie równo

Dziewczyny nie wiem co robić i głupieje serio glupieje co mam robić ! Zaczęłam juz pisać na wrześniowe mamy bo ich tam sporo weszłam patrze a tam już jakąś dziewczyna pisze ze w szpitalu i zaczęła ronić lepiej nie wchodzić bo mi się przypomina. Otóż to zapytałam bo nie wierzę że żadna dziewczyna w normalnym cyklu swoim nie brała wspomagacza tylko nie taka co owu nie ma bo to wiadome ze po clo się jakiś pecharxyk pojawi a u mnie 5 domunujacych co mam robić bo chyba nie będę się starać co robić ? Jak pęknie 5 to co trojaczki a ja chce max dwa a nie 5 ja wiem ze w ogóle z tego ciąży może nie być ale się cykam szczerze. Nie wiem czy nie jestem przestumulowana bo mam w sumie coś koło 15 pecherzykow z tego 5 dominujacych dziś 8dc a ja mam już śluz płodny ! I do tego takie parcie na przytulanki ze japierdol.......
Skoro jest jakaś szansa to ja bym korzystała! Może akurat będą te bliźniaki [emoji4] bierz chlopa i jazda [emoji16]

Aga ja tego nie mam ja tego nie widzę

Pewnie, że korzystaj i nie daj sobie wmawiać, że nie dasz rady :) Może to znak!! I przede wszystkim Twoja szansa :)

😍 😍 😍

Sama se zaraz w dupe podam ten clo 😂 😂 😂

Kochanie???????? Gdzie jesteś????

reklama
Do góry