reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Gdzie masz ten suwaczek ?

Pod każdym postem jest taki obrazek :) na samiutkim dole moich postów ;) Ktoś mądry mnie nauczył go wklejać he he.

Co Ty kochana panikujesz? Powinnaś się cieszyć i skakać do góry, że masz pięciokrotnie wyższa szanse na bobaska. To że jest 5 nie znaczy, że od razu się przyjmą a z bliżniakami nawet też sobie poradzisz :) Kobiety to twarde zawodniczki :) :) Także bierz chłopa do wyra i jęcz jak moi sąsiedzi 😂 😂

Cieszcie sie sobą, seksem i niech pierza fruwają!

Załączniki

• Przechwytywanie.PNG
    Przechwytywanie.PNG
    28,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Jezu przepraszam Cię bardzo... Źle przeczytałam już wiem co miałaś na myśli.

Kurcze ja go nie widzę jak mam aplikacje :/
Nie. Dlaczego bym miała iść? Oj chyba coś Ci się pomieszało ;)

Suwaczek na dole (ten taki obrazek) pokazuje Ci na którym etapie cyklu jestem ;)

Bete robiłam w sobotę - 0,2 ;) a @ przyszła w poniedziałek ten co był ;)

Sama sobie zasłużyłam na taką betę, bo nie wiedziałam jak brać Luteinę, do karty informacyjnej od lekarza nie zajrzałam tylko zgniotłam [emoji17] [emoji17] za długo brałam Luteinę i po prostu okres nie przyszedł, bo jej nie odstawiłam - idiotka blondynka ze mnie. Ironia losu nie dość, że blondi to jeszcze ciemna... (np co do Luteiny). Dopiero potem widzę na tej kartce Zalecono Luteinę 2X50 14-24 dc a ja to żarłam zdaje się do 28 dc :D do dnia kiedy bete robiłam :oo: Porażka na całej lini!

Pod każdym postem jest taki obrazek :) na samiutkim dole moich postów ;) Ktoś mądry mnie nauczył go wklejać he he.

Co Ty kochana panikujesz? Powinnaś się cieszyć i skakać do góry, że masz pięciokrotnie wyższa szanse na bobaska. To że jest 5 nie znaczy, że od razu się przyjmą a z bliżniakami nawet też sobie poradzisz :) Kobiety to twarde zawodniczki :) :) Także bierz chłopa do wyra i jęcz jak moi sąsiedzi 😂 😂

Kochana to się łatwo mówi uwierz łatwo mówi . Nie dam rady z więcej niż dwa wiec nie wiem czy beda przytulanki narazie mam sam orgazm (sorry za to ) bo mam takie parcie jak fix . Do czwartku wtedy się dowiem dokładnie ale na wątku starania z clo dziewczyny napisały ze raczej pekna wszystkie bo i te 5 razem rośnie równo

Dziewczyny nie wiem co robić i głupieje serio glupieje co mam robić ! Zaczęłam juz pisać na wrześniowe mamy bo ich tam sporo weszłam patrze a tam już jakąś dziewczyna pisze ze w szpitalu i zaczęła ronić lepiej nie wchodzić bo mi się przypomina. Otóż to zapytałam bo nie wierzę że żadna dziewczyna w normalnym cyklu swoim nie brała wspomagacza tylko nie taka co owu nie ma bo to wiadome ze po clo się jakiś pecharxyk pojawi a u mnie 5 domunujacych co mam robić bo chyba nie będę się starać co robić ? Jak pęknie 5 to co trojaczki a ja chce max dwa a nie 5 ja wiem ze w ogóle z tego ciąży może nie być ale się cykam szczerze. Nie wiem czy nie jestem przestumulowana bo mam w sumie coś koło 15 pecherzykow z tego 5 dominujacych dziś 8dc a ja mam już śluz płodny ! I do tego takie parcie na przytulanki ze japierdol.......
Skoro jest jakaś szansa to ja bym korzystała! Może akurat będą te bliźniaki [emoji4] bierz chlopa i jazda [emoji16]

Aga ja tego nie mam ja tego nie widzę

Pewnie, że korzystaj i nie daj sobie wmawiać, że nie dasz rady :) Może to znak!! I przede wszystkim Twoja szansa :)

😍 😍 😍

Sama se zaraz w dupe podam ten clo 😂 😂 😂

Kochanie???????? Gdzie jesteś????

reklama
Do góry