reklama
Zazdroszczę u nas nieciekawa pogoda lata jako tako nie ma ale powietrze jest świeże. Nad morze nie chodzę chyba że czapkę z Zakopanego założę do tego kurtkę na narty i spodnie bo mi też wiatr przeszkadzaNie lubię wiatru mega... To masz nieciekawie. U nas w centrum Polski jest niekiedy tam ciepło że 9-10 stopni. Czasami się zastanawiam czy to już wiosna idzie [emoji23][emoji23]
Verona26
Fanka BB :)
Hahaha [emoji23][emoji23] no niestety to nasze morze ani to urokliwe ani ciepłe [emoji58] Jednak wolę góry niż Bałtyk [emoji4]
Zazdroszczę [emoji6] u nas nieciekawa pogoda lata jako tako nie ma ale powietrze jest świeże. Nad morze nie chodzę chyba że czapkę z Zakopanego założę do tego kurtkę na narty i spodnie bo mi też wiatr przeszkadza
Wesoła_Aga
Dzisiaj będziesz miec wynik ?
Niewiadomo. Narazie nie ma. Pewnie w poniedziałek dopiero będą. W laboratorium sami nie wiedzieli kiedy przyjdą, niby bete robią szybciej, tyle czekałam hehe to poczekam.
Verona26
Wgl dziwne że wszyscy dzisiaj tacy polamani [emoji23][emoji23][emoji23] chyba coś jest w powietrzu [emoji58]
Ja po nocce wstałam taka połamana ból głowy katar i mam zakwasy w pachwinach.
No chyba .Wgl dziwne że wszyscy dzisiaj tacy polamani [emoji23][emoji23][emoji23] chyba coś jest w powietrzu [emoji58]
A ty juz po owu to czekanie jest masakryczne. Kiedyś kupiłam test i pisało na ulotce dostępne czułości 5mg 10 15 20 25 ja zawsze czułość kupuje 10 ale te 5 to bym zatestowala jeszcze wcześniej mogłabym testować
Verona26
O! Ja nigdy nie widziałam testów o czułości 5, też zawsze kupuje 10. Chyba właśnie sobie na allegro zamówię no jest o wiele taniej niż w aptece [emoji4]
No chyba [emoji23][emoji23][emoji23] .
A ty juz po owu to czekanie jest masakryczne. Kiedyś kupiłam test i pisało na ulotce dostępne czułości 5mg 10 15 20 25 ja zawsze czułość kupuje 10 ale te 5 to bym zatestowala jeszcze wcześniej mogłabym testować [emoji28]
Ja używam takich tanich easy@Home plus clearblue i first response .O! Ja nigdy nie widziałam testów o czułości 5, też zawsze kupuje 10. Chyba właśnie sobie na allegro zamówię no jest o wiele taniej niż w aptece [emoji4]
Ale też nigdy nie widziałam 5 czułości ale na ulotce mi pisało i tak sie zdziwiłam ze są jeszcze bardziej czułe
Ostatnia edycja:
reklama
Verona26
Masz jakiś link do tych testów?
Ja używam takich tanich easy@Home plus clearblue i first respond .
Ale też nigdy nie widziałam 5 czułości ale na ulotce mi pisało i tak sie zdziwiłam ze są jeszcze bardziej czułe