reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Nie lubię wiatru mega... To masz nieciekawie. U nas w centrum Polski jest niekiedy tam ciepło że 9-10 stopni. Czasami się zastanawiam czy to już wiosna idzie [emoji23][emoji23]

reklama
Nie lubię wiatru mega... To masz nieciekawie. U nas w centrum Polski jest niekiedy tam ciepło że 9-10 stopni. Czasami się zastanawiam czy to już wiosna idzie [emoji23][emoji23]
Zazdroszczę 😉 u nas nieciekawa pogoda lata jako tako nie ma ale powietrze jest świeże. Nad morze nie chodzę chyba że czapkę z Zakopanego założę do tego kurtkę na narty i spodnie bo mi też wiatr przeszkadza

Hahaha [emoji23][emoji23] no niestety to nasze morze ani to urokliwe ani ciepłe [emoji58] Jednak wolę góry niż Bałtyk [emoji4]
Zazdroszczę [emoji6] u nas nieciekawa pogoda lata jako tako nie ma ale powietrze jest świeże. Nad morze nie chodzę chyba że czapkę z Zakopanego założę do tego kurtkę na narty i spodnie bo mi też wiatr przeszkadza

Wgl dziwne że wszyscy dzisiaj tacy polamani [emoji23][emoji23][emoji23] chyba coś jest w powietrzu [emoji58]
No chyba 😂😂😂 .
A ty juz po owu to czekanie jest masakryczne. Kiedyś kupiłam test i pisało na ulotce dostępne czułości 5mg 10 15 20 25 ja zawsze czułość kupuje 10 ale te 5 to bym zatestowala jeszcze wcześniej mogłabym testować 😅

O! Ja nigdy nie widziałam testów o czułości 5, też zawsze kupuje 10. Chyba właśnie sobie na allegro zamówię no jest o wiele taniej niż w aptece [emoji4]
No chyba [emoji23][emoji23][emoji23] .
A ty juz po owu to czekanie jest masakryczne. Kiedyś kupiłam test i pisało na ulotce dostępne czułości 5mg 10 15 20 25 ja zawsze czułość kupuje 10 ale te 5 to bym zatestowala jeszcze wcześniej mogłabym testować [emoji28]

O! Ja nigdy nie widziałam testów o czułości 5, też zawsze kupuje 10. Chyba właśnie sobie na allegro zamówię no jest o wiele taniej niż w aptece [emoji4]
Ja używam takich tanich easy@Home plus clearblue i first response .
Ale też nigdy nie widziałam 5 czułości ale na ulotce mi pisało i tak sie zdziwiłam ze są jeszcze bardziej czułe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry