reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
28 dzień cyklu, 15 dni po owu z monitoringu...

Beta 0,2 hmm... niezłe jajka! :eek::eek:
Przykro mi ale .... najgorsze są rozczarowania dlatego ja się już nie nakręcam bo najgorsze jest się nakręcić a potem rozczarować. Lepiej się nastawić ze raczej się nie udało lepiej się mile zaskoczyć niż rozczarowac. 3mam kciuki Aga żeby ten następny cykl był twój szczęśliwy

Przykro mi ale .... najgorsze są rozczarowania dlatego ja się już nie nakręcam bo najgorsze jest się nakręcić a potem rozczarować. Lepiej się nastawić ze raczej się nie udało lepiej się mile zaskoczyć niż rozczarowac. 3mam kciuki Aga żeby ten następny cykl był twój szczęśliwy

Następny w marcu albo i dalej haha 😂 a niby Luteina, którą biorę ma przyspieszyć okres o_O . Halo okres, gdzie jesteś?

A ja luteine mam od lekarza ale nie biorę popiepszylam to co ma być to będzie i bez luteiny. Jak będę wtedy nadrobie zacznę brać jak zobaczę test pozytywny. Cykle mam regularne jak narazie temp skaka jak powinna tzn po owu szybuje w górę i się tam utrzymuje lekki spadek ale utrzymuje na poziomie 37

Zastanawiam się czy nie wziąść clo w przyszłym miesiącu bo mam bo mam ten monitoring i go wezmę chyba tak się nastymuluje ze głową mała haha

Miałam tego nie używać w razie konieczności juz to mój 3ci cykl starań po dłuższej przerwie trzeba było się odbudować.
I tak myślę mam i oviterelle i clo i chyba to użyje w następnym miesiącu ze względu na ten monitoring co mam przynajmniej będę mieć wszystko pod kontrolą. Ale boję się jednego gdzieś wyczytałam ze clo uposledza endometrium a ja mam samo w sobie juz cienkie oprócz tego cyklu a może się uda to będzie moja metoda na przyszły miesiąc . A jak mi się uda to odstąpię której z was za free mam ten zastrzyk i tabletki clo i mam ten drogi na zbicie PRL 130zl 1op mam dwa

Co masz na PRL?
Miałam tego nie używać w razie konieczności juz to mój 3ci cykl starań po dłuższej przerwie trzeba było się odbudować.
I tak myślę mam i oviterelle i clo i chyba to użyje w następnym miesiącu ze względu na ten monitoring co mam przynajmniej będę mieć wszystko pod kontrolą. Ale boję się jednego gdzieś wyczytałam ze clo uposledza endometrium a ja mam samo w sobie juz cienkie oprócz tego cyklu a może się uda to będzie moja metoda na przyszły miesiąc . A jak mi się uda to odstąpię której z was za free mam ten zastrzyk i tabletki clo i mam ten drogi na zbicie PRL 130zl 1op mam dwa

reklama
Co masz na PRL?

Norprolac 75 to jest ten lepszy na zbicie PRL kosztuje około 130zl . Mam cale dwa opakowania.
W ogóle jak mi się uda zajść to odstąpię bo mam trochę tego zaduzo i na pewno nie będę potrzebować aż tyle

Załączniki

• 20200118_205213.jpg
    20200118_205213.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 73
Do góry