Mogę ci zdjęcie jedynie wysłać opakowania bo ja wszystko kupuje u nas w UK mam je sprawdzone bo jak używałam innych "tanich " to mi cien cienia pokazywały. A te co mam teraz to cień cienia to ciąża a nie cień cienia to miejcie w którym powinna być kreskaMasz jakiś link do tych testów?
reklama
Masz jakiś link do tych testów?
Easy@Home 25 x Pregnancy Test Strips for Early Detection 10 MIU/ml, Fertility Test Kit, 25 HCG Tests: Amazon.co.uk: Health & Personal Care
Easy@Home 25 x Pregnancy Test Strips for Early Detection 10 MIU/ml, Fertility Test Kit, 25 HCG Tests: Amazon.co.uk: Health & Personal Care
www.amazon.co.uk
Ja mam te to są te tanie wrzucam w apke w telefon i od razu mam wynik mega dokładne ale nie znalazłam ich w Polsce . Może ty znajdziesz odpisz nazwę
Około 50zl - 25 sztuk
Daraa_94
Fanka BB :)
Byłam dziś u babci a ona dziecko coś mi podejrzanie wyglądasz a ja żeby nie robiła mi nadziei [emoji2368][emoji23]
Wgl dziwne że wszyscy dzisiaj tacy polamani [emoji23][emoji23][emoji23] chyba coś jest w powietrzu [emoji58]
DARA życzę Ci tego oby oby jeśli nie to już niedługoByłam dziś u babci a ona dziecko coś mi podejrzanie wyglądasz a ja żeby nie robiła mi nadziei [emoji2368][emoji23]
Daraa_94
Ale dziś mnie tak jajniki bolą masakra. Nie wiem czy jutro zatestowac :/ już zaczyna się wariacja
DARA życzę Ci tego oby oby jeśli nie to już niedługo [emoji3]
U mnie od 3 dni juz wariacja który ty masz dziś dzień dpo bo wiem ze jeden mniej lub jeden więcej niż ja u mnie biel wiziraAle dziś mnie tak jajniki bolą masakra. Nie wiem czy jutro zatestowac :/ już zaczyna się wariacja
Daraa_94
Ja dziś 26 dc, @na 23.01U mnie od 3 dni juz wariacja [emoji23] który ty masz dziś dzień dpo bo wiem ze jeden mniej lub jeden więcej niż ja u mnie biel wizira [emoji13][emoji853]
Już swiruje ze mi się coś tam pieprzy w tych jajnikach
Ja mam mieć @ 22 w środę ja mam jak w zegarku max jeden dzień później . To razem czekamy oby nie przyszła @ . Ja tez odczuwalam jajniki ale dwa dni temu teraz cisza tylko gardło mnie bóli a tak to raczej nic się nie zapowiada żeby tam coś było .Ja dziś 26 dc, @na 23.01
Już swiruje ze mi się coś tam pieprzy w tych jajnikach
Daraa_94
Ja mam tak różnie w grudniu spóźnił mi się 2 dni ale zrobiłam test i @ przyszedł na zawołanie [emoji23]
Ja mam mieć @ 22 w środę ja mam jak w zegarku max jeden dzień później . To razem czekamy oby nie przyszła @ . Ja tez odczuwalam jajniki ale dwa dni temu teraz cisza tylko gardło mnie bóli a tak to raczej nic się nie zapowiada żeby tam coś było .
reklama
Wesoła_Aga
28 dzień cyklu, 15 dni po owu z monitoringu...
Beta 0,2 hmm... niezłe jajka!
Beta 0,2 hmm... niezłe jajka!