reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

[GROUP=]5[/GROUP]
Helo laski!
Mnie coś chyba bierze. Obudziłam się z okropnym bólem glowy i zawalonym nosem. Do tego ból gardła. Już z i się zebranie na zakupy bo jutro mam gości Ale nie mam siły wstać z łóżka... [emoji57] Masakra. No i piersi zaczęły dziś boleć A raczej mrowic, dziwne.
Ja też to samo tzn 2dni temu myślałam że zgaga ale to ból gardła się rozwijał. Dziś nos zatkany ból gardła chrypka 😓 . Tez musze jechać na zakupy a ja jeszcze w pizamie zaraz się zbiore. Wypiłam kawkę i opędzlowalam do tego cała paczkę ciastek 😅 musze trochę zgrubnac bo lekarz mówił ze by się przydało z 5kg nabrać. Jem wszystko ale waga nadal stoi. Lzej mi schudnąć niż zgrubnac. Miłego dnia życzę wam wszystkim

reklama
Za ja znów mało jem A schudnąć nie mogę. Cały czas w.miejscu stoję. Mnie wielokrotnie głowa boli. I kaszel.mi się wraca, juz czuje tylko nie to bo nie zniosą kolejnego antybiotyku. Beznadzieja. [emoji25] Oby tylko to zapaleniu płuc nie wróciło
[GROUP=]5[/GROUP]

Ja też to samo tzn 2dni temu myślałam że zgaga ale to ból gardła się rozwijał. Dziś nos zatkany ból gardła chrypka [emoji29] . Tez musze jechać na zakupy a ja jeszcze w pizamie zaraz się zbiore. Wypiłam kawkę i opędzlowalam do tego cała paczkę ciastek [emoji28] musze trochę zgrubnac bo lekarz mówił ze by się przydało z 5kg nabrać. Jem wszystko ale waga nadal stoi. Lzej mi schudnąć niż zgrubnac. Miłego dnia życzę wam wszystkim

Za ja znów mało jem A schudnąć nie mogę. Cały czas w.miejscu stoję. Mnie wielokrotnie głowa boli. I kaszel.mi się wraca, juz czuje tylko nie to bo nie zniosą kolejnego antybiotyku. Beznadzieja. [emoji25] Oby tylko to zapaleniu płuc nie wróciło
Ja ostatnio chora byłam 5lat temu . Tylko ten ból gardła teraz mam nadzieje ze szybko minie 😥

reklama
Chyba coś w powietrzu jest. W sumie nie ma zimy nie ma jak wymrozic te wszystkie dziadowskie bakterie. Za ciepło jest j wiara choruje [emoji57]
No kochana u nas zimno 4stop teraz 2dni temu wiało 110km /h u nas jest morskie powietrze mieszkam na obrzeżach Edynburga 5min mam do morza zimno i wieje non stop

Do góry