reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

@Daraa_94 mało jaki facet w tych czasach ma 50mln nasienia dobrego uwierz mały procent. Dziewczyny na innym forum jak jedna napisała ze jej mąż ma cos okolo 30 mln to jej nie wierzyły . Różnie dziewczyny pisały 7mln 8mln 12 mln to się cieszyły juz a twój 50mln [emoji50] z taką ilością to jeden strzał jak zbijesz PRL ja to przeczucie miałam co do Ciebie bo cały czas mi się wydaje ze ty nam tu pierwsza oznajmisz ciążę [emoji12][emoji16]
Dziewczyny to jest szok mój mąż nie prowadzi zdrowego trybu życia bardzo dużo pali, teraz z nowym rokiem zmienił dietę i jeździ na rowerku, ma siedzący tryb pracy to ja zawsze byłam ta fit i git [emoji23]
Poczytałam trochę na forum i rzeczywiście jego wyniki są zadowalające... Obym teraz nie brała do siebie, że to moja wina a wszystko będzie dobrze...

reklama
Dawno nie patrzylam na czyjes nasienie i sie cieszyla.. stara a glupia :D

Daria wg mnie wszystko jest ok :) Dr. Magda przepisuje wycieczke i wyluzowanie :p
Będzie wycieczka tylko póki co oboje pracujemy w weekendy, może na tygodniu nam się uda gdzieś jechać :)

Ja na tych normach kompletnie się nie znam [emoji2368]

Dara bedziesz jeszcze nasienie meza na alledrogo sprzedawac :D a jeszcze wyczytalam, ze pali.. niech on pali jak najdluzej :D 😂

Dziewczyny to jest szok mój mąż nie prowadzi zdrowego trybu życia bardzo dużo pali, teraz z nowym rokiem zmienił dietę i jeździ na rowerku, ma siedzący tryb pracy to ja zawsze byłam ta fit i git [emoji23]
Poczytałam trochę na forum i rzeczywiście jego wyniki są zadowalające... Obym teraz nie brała do siebie, że to moja wina a wszystko będzie dobrze...
Będzie super zobaczysz! !!! Z takim nasieniem to bliźniaki a i jeszcze jedno pewno dumny jak paw jest 😂 bo mój by był i by cały czas za mną chodził i dogadywal śmiesznymi tekstami. ...
A mówią ze fajki szkodzą haha ostatnio powiem wam sytuacje ostatnio moja znajoma była u mnie wypaliła 5faj w ciągu 2h 😮 a zaszła w ciążę od razu rzuciła jak się dowiedziała i co .... mocne geny Daria ma twój M i taka armię nic tylko się cieszyć

reklama
Haha niech robi żeby były tylko zdrowe [emoji23]
Moja kuzynka w poniedziałek urodziła bliźniaczki także może podtrzymam rodzinna passę[emoji23]

Ale widzicie jedni się oszczędzają cuduja a ktoś nie dba o swoje zdrowie i już raz ciach ciąża albo wyniki super
Daria po witamikach to on ci trojaczki zrobi [emoji6] ciesze się ze wam tak super dobrze wyniki wyszły

Do góry