reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Tego to już nie Wiem, lekarz Ci wyjaśni :)
Tylko nie wiem jak to będzie jak byłabym teraz w ciąży czy biopsje mogę zrobić? Czy jak? Nie mam pojęcia. A też nie chce z dzieckiem czekać i wstrzymać starania na niewiadomo ile bo oni będą to dziadostwo obserwować przez 5 lat [emoji57][emoji58]

reklama
Byłam dzisiaj na USG piersi. Mam dwa wlokniaki jestem mały niewyczuwalny drugi to ten który czuje ma 3×2 cm. I kilka torbieli w obu piersiach [emoji58] Więc u mnie to chyba raczej nie po biochemicznej

Torbielki jest duża szansa że się wchoną.
Ja miałam pół roku temu torbiel, teraz nie ma po niej śladu.

Tylko nie wiem jak to będzie jak byłabym teraz w ciąży czy biopsje mogę zrobić? Czy jak? Nie mam pojęcia. A też nie chce z dzieckiem czekać i wstrzymać starania na niewiadomo ile bo oni będą to dziadostwo obserwować przez 5 lat [emoji57][emoji58]
Biopsję jak najbardziej możesz w ciąży, natomiast przy łagodnej zmianie jeśli w ciąży będziesz to mogą podjąć decyzję o wycięciu po ciąży :)

Verona ale zmiana łagodna nie oznacza raka! :) włókniaki to łagodna zmiana a nie rak. Włókniaki ma budowę podobną do torbieli.

reklama
Do góry