reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Odpisze już Wam tak ogólnie :)
Już wariuje dlatego chcę powtórzyć te wyniki chociaż samo tsh, na innym wątku dziewczyny odpowiedzialy, że to niemożliwe żeby samo mi tak spadło.

Dziękuję za rozpiskę tych witamin będę je miała na uwadze w rozmowie z ginekologiem - tylko tu jest problem szukam dobrego specjalisty bo moja już była Pani doktor ewidentnie czeka aż minie rok i chce mnie dać do poradni niepłodności.

Nic mi nie przepisuje tylko duphaston byłam u niej w grudniu kazała mi przyjść w marcu, mówi, że nic mi nie przepisze dopóki mąż nie zrobi badania nasienia. Więc zrobił (jutro wynik) ale do niej nie pójdę skoro w grudniu prolaktyna ponad normę 31.20 a ona, że to nie dużo żebym się nie stresowala. A teraz mimo, że wynik w normie wiem, że też za dużo...

Co taka cisza 😅
Daraa daj znać jutro jak tam wyniki M.
Ja liczę ile jeszcze i kiedy ewentualnie może coś wyjść juz na tym teście oh chciałabym juz wiedzieć . Albo raczej to drugie żeby się już udało 😍
@Wesoła_Aga ty dalej po terminie @ nic nie testujesz wytrwale czekasz na ta betę podziwiam Cię ale 3mam kciuki

Byłam dzisiaj na USG piersi. Mam dwa wlokniaki jestem mały niewyczuwalny drugi to ten który czuje ma 3×2 cm. I kilka torbieli w obu piersiach [emoji58] Więc u mnie to chyba raczej nie po biochemicznej
Aha zapomnialam dodac przeczytalam wszystko i to tez mialam napisac .....Ja po biochemiczne miałam dwa guzki znikły do 3 tyg

reklama
Do góry