A nie pytałaś z czego to się mogło wziąść ? Umowilas sobie juz wizytę. Kurcze jak to przeczytałam to aż słuchawki ściąglam kurcze przykro mi ale torbiele nie są takie straszne . Dopytaj u tego specjalisty skąd to się wzielo 3maj się 3mam kciuki żeby to wszystko się dobrze skończyłoNajpierw wizyta u onkploga i on zadecyduje co dalej... [emoji58]
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Wczoraj był 8dpo wiec za wcześnie ale ja tam lubię wiedzieć to sobie testuje jutro nie będę ale za to w sobotę będę
Zabawnie to zabrzmiało "ja tam lubie wiedzieć to sobie testuje"
Też lubie wiedzieć i też mnie w środku skręca, ale wole coś już bardziej wiarygodnego od dni zastanawiania się co dalej. Znajac moje szczęście laborant oceni na 6 ml bete i znów będę główkować
Verona26
On mówił że to są zmiany hormonalne. Tak się dzieje. Mam piersi gruczolowate więc może tak się dziać. Powiedział że już po prostu mam do tego skłonność. Podobno wlokniaki nie są groźne tylko u 1-2% może się zezlosliwic. Miejmy nadzieję że będzie wszystko ok. Mówił o torbielach że mam się nimi nie przejmować bo po ciazy j karmieniu czego znikaja
A nie pytałaś z czego to się mogło wziąść ? Umowilas sobie juz wizytę. Kurcze jak to przeczytałam to aż słuchawki ściąglam kurcze przykro mi ale torbiele nie są takie straszne . Dopytaj u tego specjalisty skąd to się wzielo 3maj się 3mam kciuki żeby to wszystko się dobrze skończyło
Ja też wyczuwałam dwa u siebie po biochemicznej ale totalnie olalam sprawę bo się zmniejszyły gdzieś po 3tyg w następnym cyklu ich nie było tak pod koniec cyklu to faktycznie może przez hormonyOn mówił że to są zmiany hormonalne. Tak się dzieje. Mam piersi gruczolowate więc może tak się dziać. Powiedział że już po prostu mam do tego skłonność. Podobno wlokniaki nie są groźne tylko u 1-2% może się zezlosliwic. Miejmy nadzieję że będzie wszystko ok. Mówił o torbielach że mam się nimi nie przejmować bo po ciazy j karmieniu czego znikaja
Verona26
Tyle że właśnie u mnie już po owu A ten guzek jak był tak jest. Nic się nie zmniejszył nawet
Ja też wyczuwałam dwa u siebie po biochemicznej ale totalnie olalam sprawę bo się zmniejszyły gdzieś po 3tyg w następnym cyklu ich nie było tak pod koniec cyklu to faktycznie może przez hormony
Mam jakieś tam objawy ale nie pisze nic bo ja je mam co miesiąc wiec olewam sprawę a zresztą Lubie testować taka ciekawosc jak tam będzie jak nic to kosz i nie myślę tylko myślę następnym dniem ze znowu będę testować i tak w kółko .Zabawnie to zabrzmiało "ja tam lubie wiedzieć to sobie testuje"
Też lubie wiedzieć i też mnie w środku skręca, ale wole coś już bardziej wiarygodnego od dni zastanawiania się co dalej. Znajac moje szczęście laborant oceni na 6 ml bete i znów będę główkować
Ja bardzo mocno 3mam kciuki żeby to znikłoTyle że właśnie u mnie już po owu A ten guzek jak był tak jest. Nic się nie zmniejszył nawet
Verona26
Dziękuję Ci BARDZO kochana Ale chyba raczej nie zniknie samo. Będą musieli wyciąć i wraz zaczynają się schody bo jak zaszlam w ciążę to pojawia się problem
Ja bardzo mocno 3mam kciuki żeby to znikło [emoji8]
Daraa_94
Są przypadki że się wchłania mojej szwagierce się wchlonal, pol roku obserwacji nic z tym nie robili ale dokładnie nie wiem na jakiej zasadzie, a koleżance jak wspomniałam wcześniej usunęli. Bądź dobrej myśli, skonsultuj się onkologiem zrób biopsje, wszystko się wyjaśni
Dziękuję Ci BARDZO kochana Ale chyba raczej nie zniknie samo. Będą musieli wyciąć i wraz zaczynają się schody bo jak zaszlam w ciążę to pojawia się problem
reklama
Verona26
Tylko nie wiem jak to będzie jak byłabym teraz w ciąży czy biopsje mogę zrobić? Czy jak? Nie mam pojęcia. A też nie chce z dzieckiem czekać i wstrzymać starania na niewiadomo ile bo oni będą to dziadostwo obserwować przez 5 lat [emoji57][emoji58]
Są przypadki że się wchłania mojej szwagierce się wchlonal, pol roku obserwacji nic z tym nie robili ale dokładnie nie wiem na jakiej zasadzie, a koleżance jak wspomniałam wcześniej usunęli. Bądź dobrej myśli, skonsultuj się onkologiem zrób biopsje, wszystko się wyjaśni