reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

A no właśnie są...

I tak was podziwiam, że robicie takie zapasy testów ja w życiu użyłam jednego to jestem jakiś testowy dinozaur... :oo:

W sumie zawsze wolalam iść na betę i mieć czarno na białym a nie główkować może tak może nie.

Teraz jak tyle czasu mineło starań to już się jakoś bardziej wkurzam i nie wiem czy wytrzymam do przyszłego tygodnia, by testować :-p

reklama
Kochana A Ty skąd wiedziałaś o biochemicznej? Miałaś jakiś monitoring coś? I którym dniu cyklu teraz jesteś?
Biochemiczna miałam jakiś czas temu zrobiłam test i był jeszcze słabszy niż u ciebie beta 58 jakoś to ciąża a @ przyszła 2 dni po spodziewanym okresie czyli tylko 2dni później dostałam normalny okres profesor specjalista tu w UK powiedział mi ze to była Biochemiczna. 70% kobiet nawet nie wie ze w ciąży było bo okres przychodzi normalnie w terminie góra dwa dni spóźnienia a ja oczywiście testowalam to wiem .
Teraz mam 16 dzień cyklu juz jakieś dwa dni po owu oczywiście mezus wycisniety jak cutrynka i czekam do testowania w przyszłą sobotę 😂 a we wtorek mam mierzenie endometrium czy są szanse

A no właśnie są...

I tak was podziwiam, że robicie takie zapasy testów ja w życiu użyłam jednego to jestem jakiś testowy dinozaur... :oo:

W sumie zawsze wolalam iść na betę i mieć czarno na białym a nie główkować może tak może nie.

Teraz jak tyle czasu mineło starań to już się jakoś bardziej wkurzam i nie wiem czy wytrzymam do przyszłego tygodnia, by testować :-p
Ja nie mam szans na comiesięczne sprawdzenie bety 50f - 250zl wole nakupic testów
Wizyta prywatna 250£ plus usg czyli scan 120f i za taką wizytę place 370£ to jest 1750zl i to jest tylko usg !!!!

Ja nie chce co miesiąc latać na bete bo te kobitytamnpowiedza że mam coś z głową! [emoji23][emoji23][emoji23] Dlatego robię testy. Jak wyjdzie pozytyw wtedy pójdę na bete. Ale teraz zrobię tets dopiero w dzień spodziewane @.
A no właśnie są...

Życzę Ci Kochana by tym razem się udało! A powiedz coś k tych guzkach jakie były bo mnie bardzo to martwi [emoji848]
Biochemiczna miałam jakiś czas temu zrobiłam test i był jeszcze słabszy niż u ciebie beta 58 jakoś to ciąża a @ przyszła 2 dni po spodziewanym okresie czyli tylko 2dni później dostałam normalny okres profesor specjalista tu w UK powiedział mi ze to była Biochemiczna. 70% kobiet nawet nie wie ze w ciąży było bo okres przychodzi normalnie w terminie góra dwa dni spóźnienia a ja oczywiście testowalam to wiem .
Teraz mam 16 dzień cyklu juz jakieś dwa dni po owu oczywiście mezus wycisniety jak cutrynka i czekam do testowania w przyszłą sobotę [emoji23] a we wtorek mam mierzenie endometrium czy są szanse

Życzę Ci Kochana by tym razem się udało! A powiedz coś k tych guzkach jakie były bo mnie bardzo to martwi [emoji848]
Idź sprawdź to na 100% ja tego nie wyczułam tylko mąż i mówi że czyje coś takiego jak mały guzek to był jak gruczolak czy coś takiego po prostu u mnie się to powiekszylo i było spore ale ze miałam dwa czyli jeden był w lewej a drugi w prawej zaraz kolo sutka w kierunku pachy i ja zaczęłam waryjowac juz koleżance napisałam co mam robić i w ogóle ona natychmiast do GP (przychodnia ) a mąż uspokoj się bo nie miałabyś w dwóch tylko w jednej piersi jakby to już coś miało być ja to czułam ale 3 tyg i znikło wraz z nowym okresem który przyszedł ten następnym nic ani śladu po tym . Wiec olalam

Ja pojadę bo już się zarejestrowałem [emoji4] sprawdzę dla mojego świętego spokoju, miejski nadzieję że to nic groźnego bo nigdy tego nie miałam A pojawiło się właśnie przed ta miesiączka. WGL ja miałam w tamtym cyklu dziwne te objawy.
Idź sprawdź to na 100% ja tego nie wyczułam tylko mąż i mówi że czyje coś takiego jak mały guzek to był jak gruczolak czy coś takiego po prostu u mnie się to powiekszylo i było spore ale ze miałam dwa czyli jeden był w lewej a drugi w prawej zaraz kolo sutka w kierunku pachy i ja zaczęłam waryjowac juz koleżance napisałam co mam robić i w ogóle ona natychmiast do GP (przychodnia ) a mąż uspokoj się bo nie miałabyś w dwóch tylko w jednej piersi jakby to już coś miało być ja to czułam ale 3 tyg i znikło wraz z nowym okresem który przyszedł ten następnym nic ani śladu po tym . Wiec olalam

Verona26
ale idź to sprawdź dla swietego spokoju ale nie martw się tak bardzo tym na zapas bo ja tak miałam po biochemicznej ciąży i znikło

Zbadam, zobaczymy. Jak będzie to nic groźnego i zniknie to będę pewna że to była ciąża biochemiczna bo za dużo dziwnych rzeczy się że mną działo.
Verona26
ale idź to sprawdź dla swietego spokoju ale nie martw się tak bardzo tym na zapas bo ja tak miałam po biochemicznej ciąży i znikło

reklama
Zbadam, zobaczymy. Jak będzie to nic groźnego i zniknie to będę pewna że to była ciąża biochemiczna bo za dużo dziwnych rzeczy się że mną działo.
Myślę że zapłacisz 100zl za usg piersi i będziesz wiedziała co to . Może gruczoły poprostu . Głowa do góry będzie dobrze trzymam kciuki żeby było wsio ok. A ty na jakim etapie który dzień cyklu po owu czy przed

Do góry