Ja miałam dużo dużo więcej antyprzeciwciala łożyskowe antygolaguant toczniowy czy coś takiego trombofilie pakiet ze śliny 400zl ja miałam sporo badań i będę robić więcej . Jeśli do 3mies się nie uda robie następne pakiety badań juz dużo droższe bo jedno badanie czasem kosztuje 650zl
reklama
Verona26
Fanka BB :)
Ja wlansie mialam caly czas nadzieje ze mnie te wsyztskie badania omina i pojdzie gladko. Sie okaze dopiero bo teraz jest 2 cykl staran także na razie się nie spinam za bardzo i biorę to na spokojnie [emoji4]
Ja miałam dużo dużo więcej antyprzeciwciala łożyskowe antygolaguant toczniowy czy coś takiego trombofilie pakiet ze śliny 400zl ja miałam sporo badań i będę robić więcej . Jeśli do 3mies się nie uda robie następne pakiety badań juz dużo droższe bo jedno badanie czasem kosztuje 650zl
monika1708
Ja zaczęłam robić badania po roku od straty. Trafiłam do kliniki bo nikt nie umiał pomoc [emoji57]Ja wlansie mialam caly czas nadzieje ze mnie te wsyztskie badania omina i pojdzie gladko. Sie okaze dopiero bo teraz jest 2 cykl staran także na razie się nie spinam za bardzo i biorę to na spokojnie [emoji4]
Działamy dalej.
I jak tam Twoje wyniki wychodzi coś ?Ja zaczęłam robić badania po roku od straty. Trafiłam do kliniki bo nikt nie umiał pomoc [emoji57]
Działamy dalej.
monika1708
Tak, pcos i cukier. Biorę leki. Od dziś zaczęłam aromekI jak tam Twoje wyniki wychodzi coś ?
Na co jest ten aromek bo słyszałam coś o nim to jest na stymulację?Tak, pcos i cukier. Biorę leki. Od dziś zaczęłam aromek
monika1708
Tak, na owulacje. Podobno lepszy od cloNa co jest ten aromek bo słyszałam coś o nim to jest na stymulację?
Bo ja właśnie dostałam od mojego lekarza clostibelgyn czy jak to się tam pisze ale czytałam na forum ze to strasznie osłabia endometrium. I właśnie dziewczyny pisały ze aromek jest lepszy nie ma po nim żadnych skutków ubocznych i fajnie stymuluje ale nic o nim nie wiem tak naprawdę bo w necie pisze ze to lek na raka. To może ja też poproszę mojego lekarza następnym razem o ten specyfik. Zdaj relacje po nim jak będziesz wiedziała juz ile pecharzykow i jak on działa na ciebie . PowodzeniaTak, na owulacje. Podobno lepszy od clo
reklama