reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja miałam dużo dużo więcej antyprzeciwciala łożyskowe antygolaguant toczniowy czy coś takiego trombofilie pakiet ze śliny 400zl ja miałam sporo badań i będę robić więcej . Jeśli do 3mies się nie uda robie następne pakiety badań juz dużo droższe bo jedno badanie czasem kosztuje 650zl

reklama
Ja wlansie mialam caly czas nadzieje ze mnie te wsyztskie badania omina i pojdzie gladko. Sie okaze dopiero bo teraz jest 2 cykl staran także na razie się nie spinam za bardzo i biorę to na spokojnie [emoji4]
Ja miałam dużo dużo więcej antyprzeciwciala łożyskowe antygolaguant toczniowy czy coś takiego trombofilie pakiet ze śliny 400zl ja miałam sporo badań i będę robić więcej . Jeśli do 3mies się nie uda robie następne pakiety badań juz dużo droższe bo jedno badanie czasem kosztuje 650zl

Ja wlansie mialam caly czas nadzieje ze mnie te wsyztskie badania omina i pojdzie gladko. Sie okaze dopiero bo teraz jest 2 cykl staran także na razie się nie spinam za bardzo i biorę to na spokojnie [emoji4]
Ja zaczęłam robić badania po roku od straty. Trafiłam do kliniki bo nikt nie umiał pomoc [emoji57]
Działamy dalej.

Tak, na owulacje. Podobno lepszy od clo
Bo ja właśnie dostałam od mojego lekarza clostibelgyn czy jak to się tam pisze ale czytałam na forum ze to strasznie osłabia endometrium. I właśnie dziewczyny pisały ze aromek jest lepszy nie ma po nim żadnych skutków ubocznych i fajnie stymuluje ale nic o nim nie wiem tak naprawdę bo w necie pisze ze to lek na raka. To może ja też poproszę mojego lekarza następnym razem o ten specyfik. Zdaj relacje po nim jak będziesz wiedziała juz ile pecharzykow i jak on działa na ciebie . Powodzenia

reklama
Do góry