Ja nadal testuje bo lubię . Ciążowych robie z 15 .Hehe No z tymi testami to była masakra. Aż w końcu uznałam że nie będę im wierzyć jak @się pojawila
Ja tam wole wiedzieć wcześniej taki urok mam głupi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nadal testuje bo lubię . Ciążowych robie z 15 .Hehe No z tymi testami to była masakra. Aż w końcu uznałam że nie będę im wierzyć jak @się pojawila
@Verona26 serio było coś widać. Nie dziwie Ci się, że wtedy swirowalas
Ja nadal testuje [emoji85] bo lubię . Ciążowych robie z 15 .
Ja tam wole wiedzieć wcześniej taki urok mam głupi
Ja jak go zobaczyłam pomyślałam 1000% pozytyw u mnie był słabszy a beta 60Ja Ci POWIEM że tyle nerwów zjadłam przez te testy że teraz się ich boję. Na serio...
Ja jak go zobaczyłam pomyślałam 1000% pozytyw u mnie był słabszy a beta 60
Jakoś po 3mies brania zaszłam ale to była biochemiczna ale nie sugeruj się mną bo ty możesz zajść w ciążę od razu i będzie wszystko okI wtedy zaszłas w ciaze?
A zapomniałam tez dodać u mnie biochemiczna była spowodowana bo miałam badania za cienkie endometrium po 1szym poronieniu być może za bardzo się zluszczyla i jest cienka teraz . idealna do zagniezdzenia prawidłowego to w granicach 10-15mm ja miałam 7mm. Lekarz mi mówił ze kobiety które biorą długo anty tabletki to właśnie jest takie cieniutkie endometrium i trzeba go odbudować do ciąży . Ja nadal mam cienkie tylko teraz około 8 czasami 9 szału nie ma we wtorek mam prywatna wizytę aby to sprawdzić ile ma bo pije na to winko czerwone jem orzechy i mam dobre witaminy z USA . pierwszy cykl teraz mam na tych dobrych witaminach co między innymi pogrubiaja wyściółke macicy czyli endometrium. Zobaczę efekty we wtorekJa nie robiłam bety, nie miałam kiedyokres przedświąteczny nie mogłam zwolnić się z pracy. Nawet była mega spina z innymi dziewczynami na innym wątku. Wsiadamy na mnie że jestem głupia bo bety nie robię itd A jak bym zrobiła nic by nie dało. W sumie dałoby mi nadzieję, A za chwilę by odebrało wraz z okresem który nadszedł. Ehhh [emoji58]
A zapomniałam tez dodać u mnie biochemiczna była spowodowana bo miałam badania za cienkie endometrium po 1szym poronieniu być może za bardzo się zluszczyla i jest cienka teraz . idealna do zagniezdzenia prawidłowego to w granicach 10-15mm ja miałam 7mm. Lekarz mi mówił ze kobiety które biorą długo anty tabletki to właśnie jest takie cieniutkie endometrium i trzeba go odbudować do ciąży . Ja nadal mam cienkie tylko teraz około 8 czasami 9 szału nie ma we wtorek mam prywatna wizytę aby to sprawdzić ile ma bo pije na to winko czerwone jem orzechy i mam dobre witaminy z USA . pierwszy cykl teraz mam na tych dobrych witaminach co między innymi pogrubiaja wyściółke macicy czyli endometrium. Zobaczę efekty we wtorek
Beta jest po prostu najbardziej miarodajnym wynikiem a testy to raz wychodzą raz nie, raz zalane