Przepisze ci na zbicie PRL bromergon po nim są mega skutki uboczne ale kosztuje 30zl ja wzięłam noprolac kosztuje 130zl ale nie ma skutków ubocznych i super zbija PRL. Mój lekarz wpisując mi bromergon ja mówię czekaj ! Tego nie chce daj mi ten droższy a lepszy i zapytał mnie skąd mam taką wiedzę a ze że z forum tak mi uregulowalo PRL ze juz rok i mam spokój
reklama
Mam trochę znajomych co starali się długo a to była tylko głupia blacha PRL i tsh nie wiem ale to chyba w parze idzie wyregulowaly dziewczyny 2mies i ciażaKurde żałuję, że się wcześniej za to nie wzięłam ale może tak miało być, moja ginekolozka kazała mi przyjść dopiero w marcu więc w grudniu była moja ostatnia wizyta. Ciężko znaleźć lekarza z prawdziwego zdarzenia :/
Daraa_94
Fanka BB :)
Jakby coś to też zaproponuje ten droższy lek [emoji14] po jakim czasie Ci się uregulowalo?Mam trochę znajomych co starali się długo a to była tylko głupia blacha PRL i tsh nie wiem ale to chyba w parze idzie wyregulowaly dziewczyny 2mies i ciaża
Moja kuzynka ma problemy z tarczyca i wiem, że w pierwszym cyklu po wzieciu tabletek na tsh była w ciąży
Sorki ze tak churtem odpisuje wszystkim ale zajęło mi trochę czytanie i nie chciałam się wybijac z rytmu.
Któraś z dziewczyn pisała ze widziała reklamę żelu na płodność Conceive +plus i czy któraś używa ja go używam cały czas bo ułatwia plywakom" pływanie " właśnie z nim zaszłam w ciążę
Któraś z dziewczyn pisała ze widziała reklamę żelu na płodność Conceive +plus i czy któraś używa ja go używam cały czas bo ułatwia plywakom" pływanie " właśnie z nim zaszłam w ciążę
Daraa_94
Ja mam fertilsafeSorki ze tak churtem odpisuje wszystkim ale zajęło mi trochę czytanie i nie chciałam się wybijac z rytmu.
Verona26
Hehe No z tymi testami to była masakra. Aż w końcu uznałam że nie będę im wierzyć jak @się pojawila
A i jeszcze jedno dziewczyny jeśli ciąża jest w granicach 10 dni po owulacji testy owulacyjne wychodzą pozytywnie bo wtedy za wczas na test ciążowy to oznacza sprawdzić owulacyjnym nie muszą być dwie intensywne ważne żeby była wyraźna ta pierwsza jak coś to ja mam mega doświadczenie z testami zrobiłam ich już z 500!!!! 3x dziennie owu plus testy ciążowe od 8 do 14 dnia po owulacji a gdy była ciąża robiłam miesiąc codziennie bo nie mogłam uwierzyć że w ciąży jestem
Daraa_94
I wtedy zaszłas w ciaze?Po miesiącu brałam tak jak lekarz kazał 3mies ale to bierzesz tabl na parę dni bo te droższe bierze się raz na tydzień nawet ten tani bromergon codziennie dwie po 4 tabl wszystko się wyregulowalo a po 3mies brania juz na zawsze
reklama
Verona26
Kurczę... No to teraz dałaś mi do myślenia. Bo mnie guzek pojawił się tak jakby tydzień po owulacji i bolały piersi i on bolał aż strasznie przy dotyku. A teraz czuje to Ale bólu nie ma. Ciekawe czy zniknie.[emoji848]
Aha zapomnialam dodac przeczytalam wszystko i to tez mialam napisac .....Ja po biochemiczne miałam dwa guzki znikły do 3 tyg