reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

agacjone patisia ma rację już od 13 tc widać płeć jeśli się ma dobry sprzęt i oko..
ale lepiej poczekać do połówkowego żeby być pewnym...

ja Ci powiem ze najpierw było mi obojetne czy teraz będzie chopiec czy dziewczynka..
ale jak poowyjmowalam wszystkie rzeczy po Vi zobaczyłam ile tego , i ile nowych , i ile ślicznych...
to uznałam ze lepiej ajk będzie druga córa bo przynajmniej ciuszki jeszcze wykorzystam..

a co się dziwić jak ja 11 prań zrobiłam żeby wszyztsko poprac na pierwsze 3-4 miesiące!!
a tak lezałyby w kartonie a musiałabym kupić nowe:sorry2:
choć nie ukrywam że chłopca tez chcę... ale to za 3 razem już:-D

wogóle to jestem już gotowa na porodówkę.., poza walizką do szpitala:-p
jutro ją spakuję z rana , bo później jedziemy na badania i na zakupki ....

reklama
Hejo laseczki

Ja wpadam na chwilę i kładę się spać, bo padam na twarz. Hania chora na całego :-(Gardło, katar jak nie wiem co, kaszel i do tego dziś się przyplątało zapalenie spojówki w prawym oku więc leków mamy od groma :-( No i 80 zł w aptece zostawione :wściekła/y:
Teraz biedulka śpi, ale normalnie strasznie zmęczona jest tą chorobą :-( Mam nadzieję, że do sob. coś ją podleczę, bo lekarka dziś dała nam antybiotyk.

Kochanki moje kochane!!! WESOŁEGO ALLELUJA! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Filek dostał się do przedszkola:)

Ostatnia edycja:

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

ilonka gratulacje ze się dostał
a mi powoli oddchodzi czop.. więc już niedługo :p

Wesołych spokojnych Świąt,
w rodzinnych gronie i miłej atmosferze!
Tego Wam życzą:
Patrycja, Kubuś i Grzesiek:)

oooo to Kamcia po świętach może nam małą zajączkową kruszynkę pokaże ;-)

reklama
Do góry