reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hej jestem...

ale niestety odcięta od bb tymczasowo..:dry:

mała wylała mi herbatkę na kompa i jak się wyłączył tak się już nie włączył!!
no to super extra.. wchodzę sporadycznie jak mi sąsiad neta pożyczy... :sorry2:
no i dzisiaj po badaniach.. powoli do przodu mała jest duża!! no mam nadzieję że nie aż taka jak Viki :-p
a martilla pytałaś o imię... będzie Emma:tak: i nie mamy innych wyborów żeby ewentualnie zmienić
wogóle to ząb mnie zaczął boleć.. masakra...

jak naprawię kompa.. albo kupię nowego to bęę częśxciej pisać...
oczywiście jakmi dzieci pozwolą .. hehhe

Marta!!!
Super, bardzo się cieszę :)

ViKamcia
powodzdenia kochana jesli miala bys już się nie zameldować przed porodem!!!

U mnie @ rozkręciła się na dobre i czekam na sobotę, az się wyciszy. Zakładam Mirenę na 5 lat :-):-)

Hannah jej ja bym sie nie odwazyla na spiralę. nie wiem jakoś bym sie bała ciało obce nosić w sobie:p hehe czyli przez 5lat dzieci nie planujecie:p ?:)
jak tam Haniutek no i jak siostra??

Ilonka
innego wyjścia nie ma. Próbowałam już wielu środków anty, jednak żadne z nich mi nie służyło.
To nie jest spirala, tylko wkładka. Różni się od pozostałych tym że jest to plastik, nie miedź i że ma zbiorniczek z hormonem. Jednak hormon działa inaczej niż w tabletkach, poniewaz działa tylko miejscowo, a nie jak w tabsach dostaje się do krwi.
Najwazniejsze że nie obniża libido.

A siostrzyczki dają ostro w kośc. Chyba ta pogoda na nie tak wpływa. Basia własnie zakończyła koncert. Darła się wniebogłosy. Ślini się strasznie i pakuje całe pięści do buzi. Strasznie się przy tym denerwuje, także zbliża się ząbkowanie. Choć Hania też miała wcześniejsze objawy ząbkowania a wyszedł jej pierwszy ząb dopiero koło 9 miesięcy.
No i znowu zaczyna. Leeecęeee.

Hejo laseczki

Widzę, że dzieciaki dają popalić :tak: Hania nie lepsza ... wczoraj spała ze szczotką do włosów, a dzis sobie wymyśla, że z długopisem. Jak jej zabrałam i obudziła się w nocy to pierwsze pytanie było gdzie jest długopis :-D

Siedzę w pracy i się strasznie nudzę :-) już bym poszła najchętniej do domu. Atmosfera nie za bardzo więc aż się siedzieć nie chce :baffled:

Dzięki dziewczyny :)

Hannah

może Basia będzie miała szybciej ząbki ? Współczuję tych koncertów,ale już niedługo i mnie to czeka :D

Tosia
nudzisz się w pracy ?? Nie za dobrze Ci :) nie pisz takich rzeczy,bo Cię jeszcze zwolnią :D

brat mnie namówił na kebaba, nie miałam serca odmówić, a teraz ledwo siedzę :) W takim razie czas poleżeć :)

ja też chcę kebaba!! :-p

młody nadal chory-postępów w zdrowieniu brak :-( jutro znów idziemy do lekarza bo młody już wymęczony tą gorączką :-( moje maleństwo no-jakaś menda się przyczepiła-a kysz!!

hannah jeszcze jestem w stanie się zameldować :-p hehe

kaczuchaaa
a zdrówka dla małego :*

ale mam dzisiaj lenia... masakra.. bolała mnie od rana głowa.. a póxńiej już mi się normalnie nic nie chciało:baffled:

reklama
hej laski:)
u mnie średnio....od września chce wrócić na studia (pedagogika) ale na semesrt 3 i na inny kierunek co jest nie lada wyzwaniem musze nadrobić różnice programowe z pierwszego roku (7 przedmiotów) nie wiem jak ja to zrobie ale jak by mi sie tak udało to zaoszczędziła bym 5 tysięcy ale szczerze mówiąc boję sie ze sobie nie poradzę...po 5 latach powrót na studia to nie lada wyzwanie zwłaszcza ze nie ciągnie mnie do nauki...chociaż uczyc sie dobrze zawsze uczyłam:) musze to dokładnie jeszcze przemysleć ale studia musze skończyc bo chce otworzyc przedszkole....w przyszłości:-)

Kochane zaciążone trzymajcie sie tam i leniu****cie ile wlezie...:-)

hannah ząbkowanie nie zazdroszcze:) trzymaj się kochana:-) i ucałuj niunie:) obie:-)

Do góry