reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

my po lekarzu.młody ma takie ataki duszącego kaszlu,że aż może hafta puścić no i puścił w aucie...na mnie,na siebie...nieciekawie,ale cóż-tak poszliśmy do lekarza (oczywiście tyle co wytarci nie) lekarka dała antybiotyk w zastrzyku, bo nie ma sensu mu dawać doustnego skoro od kaszlu haftuje.syropki i zastrzyki przez 4 dni po 2x dziennie-a,że to weekend to trzeba jeździć do dyżurującej przychodni na zastrzyk.płaczu oczywiście jest co niemiara,ale szybko przechodzi; ) także mam nadzieję,że do świąt już będzie ok.zaczekałam z nim u dziadków do zastrzyku i podrzucili mnie do domu.będą z nim mieli trochę zajęcia,ale nie ma wyjścia :/ jakby tego było mało to ja jestem świeżo po antybiotyku i chyba załapałam coś od małego bo już mnie też połamało także idę pod prysznic,ferwex i do wyrka.dobranoc laseczki

reklama
a ja melduję ze jeszcze u mnie nic się nie dzieje..

poza tym że poprałam wszytskie ciuszki... miałam 11 prań..
poprasowałam.. i zajęło mi to ok 4 h....
a dzisiaj poskładałam... i mam dość:-p półki wypełnione..
i teraz czekać tylko na dzidziusia:-D:tak:

Vika jeszcze pamiętam jak przy Hani prałam i prasowałam :-D Ostatnio znalazłam w domu jakiś jej mały kaftanik i aż się wzruszyłam :tak::tak:

A ja wczoraj wyszorowałam okna i kumpela mnie wyciągnęła na plac zabaw, a potem poszłam na koncert więc niewiele miałam tych wiosennych porządków :-D Dziś mąż po obiedzie wybywa więc może cosik nadrobię.

Wyjeżdżam już dzisiaj do mamy i wracam po światach. Nie wiem czy będę miała dostęp do netu więc jakbym się już nie pojawiła to życzę wam WESOŁYCH ŚWIĄT !!!:)

ojjj pustki,pustki

a ja wczoraj bylam u lekarza na tych badaniach co sie robi do 13 tyg....i wszystko z dzidzia w porzadku:-) a mało tego doktorka podejrzewa ........chłopaka:-D mam nawet na zdjeciu w przyblizeniu zrobione dwie nóżki a pośrodku nich :-D:-D"coś"zwisa:-D:-D
niewiem czy mozliwe ze w 13 tyg juz płeć widac..ale no tak podejrzewa....z jednej strony sie ciesze bo na ubrankach troche zaoszczedze a z drugiej mialam ciicha nadzieje ze bedzie dziewczynka...ale jeszcze zobaczymy....:-D

no nic uciekam posciel wywiesic bo sie uprala i tyle mojego sprzatania na dzis chyba bo Kuba juz na dworzu siedzi i niema zamiaru do domu wracac...a niema kto z nim siedziec bo nagle wszyscy sobie robote znależli,,nawet dziadek ktory nigdy nic nie robi heheheh
okien niemyje bo wole nieryzykowac.....no nic uciekam wdychac świeze powietrze..:-)

gacjone fajnie ze z dzicia wsio ok:) oby tak dalekej, co do siusiaka to nie wiem czy jest to mozliwe zeby bylo juz wiadac, czasami lekarze maja problem z okresleniem płci w 20tc. no ale zycze zeby bylo to o czym marzysz:)

reklama
agacjone oby już tak było wsio do końca :tak:

a płeć widać już od 12 tygodnia tylko nie każdy lekarz ma dobry sprzęt:-p mój młody się zasłaniał do 24 tygodnia :-p

a u nas nudy, całe dnie na dworze:) pogoda dopisuje i młody coraz więcej czai więc super nam się spęda razem czas:) prace jak szukam to szukam niestety z marnym skutkiem :-( a Ślubny gdzieś wsiąkł... :dry:

Ostatnia edycja:
Do góry