reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Tośka
teraz to Ci się prawnie należy takie obijanie bezkarne ! Musisz odsapnąć po całej tej stresującej nauce :D haha gagatek z Hanki :)

reklama
moje kochanki wyszłam ze szpitala, dzięki bogu za znieczulenie!!
bo bez tego boli strasznie!

wiecej napiszę w najbliższym czasie. teraz próbuję odzyskać siły!
buziaki!!!

aha Tosia GRATULACJE!!!! wiedziałam ze zdasz!!!

ilonka nie wiem co się stało bo nie jestem na bierząco..
ale cieszę się że już jesteś po wszystkim :-)
tosia gratuluję obrony...
Agacjone 100 lat
patisia mam nadzieję że bedzie wszystko ok :*

wogóle dziewczyny... za 6 tyg rodze:szok: a wg usg za 4 juz..
jak to zleciało szybko:szok::szok::szok:

reklama
młody gorączkował od niedzieli, dzis moj był z nim u lekarza i infekcja gardła. no i augumentin! masakra.
o tyle dobrze ze lekarz zezwolil na wychochenie na dwor...teraz z moim odkurzaja auto:) ja mam chwilke dla siebie.

mam pytanie co usuwa cięzkie plamy? chodzi o to że kiedys na stacji benzynowej kipiłam sobie hot doga z musztardą...oczywiście wyciekła mi na kurtkę!!! po pierwszym praniu nie zeszło! jakby wżarło się! wlasnie piore drugi raz z wanishem jestem ciekawa czy zejdzie... mialyscie kiedyś podobną plamę? czy da sie to sprać? jak myślicie? szkoda mi kurtę wywalać, bo to taka wiosenna.

Do góry